(Poistunut julkaisusta)

MARKKINOINTI- JA VIESTINTÄPÄÄLLIKKÖ (ÄITIYSLOMAN SIJAISUUS)
Kuusamon Juusto

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.8.2019

MARKKINOINTI- JA VIESTINTÄPÄÄLLIKKÖ (ÄITIYSLOMAN SIJAISUUS)

Sanovat, että olemme katajainen kansa. Allekirjoitamme sanonnan täällä Suomen pohjoisimmassa juustolassa. Kukaan, joka arvostaa helppoa elämää, ei perustaisi juustolaa Kuusamoon. Mutta jos elämässä kaikki olisi helppoa, mielestämme siitä häviäisi suola.

Kuusamon Juusto etsii Helsingin toimistolle rohkeaa ja ideoivaa markkinointi- ja viestintäpäällikön äitiysloman sijaista vastaamaan markkinoinnista, viestinnästä sekä menestyvän brändimme kehittämisestä kokonaisvaltaisesti. Jos suhtaudut intohimoisesti suomalaista ruokaa kohtaan, tuotat herkullisia ruokakuvia sekä haluat suunnitella ja toteuttaa markkinointia tuloksekkaasti, voit olla etsimämme henkilö.

 

Markkinointi- ja viestintäpäällikkö suunnittelee ja toteuttaa markkinointitoimenpiteitä monikanavaisesti, koordinoiden samalla mainos- ja mediatoimistoyhteistyötä. Osaat tulkita dataa ja alan trendejä, joiden pohjalta analysoit ja optimoit markkinointia entistä tuloksellisemmaksi. Toimit sujuvasti yhteistyössä sisäisten ja ulkoisten kumppaniemme kanssa ja otat vastuun yhtenäisen brändimielikuvan toteuttamisesta kaikissa kanavissa. Tuet myyntikentän työtä, luoden innovatiivisia ratkaisuja materiaaleihin ja myymälänäkyvyyteen. Et kuitenkaan jämähdä suunnittelun pariin, vaan olet itse valmis tuottamaan sisältöjä, järjestämään tapahtumia ja edustamaan Kuusamon Juustoa vaelluskengät jalassa Oulangan kansallispuistossa.

 

Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä johtaa projekteja itsenäisesti. Tehtävä vaatii suunnitelmallisuutta sekä itsenäistä ja vastuullista otetta työhön. Sinulla on tehtävään soveltuvaa koulutusta ja kokemusta vastaavista työtehtävistä. Kommunikoit sujuvasti suullisesti ja kirjallisesti niin suomen kuin englanninkin kielellä. Työparinasi toimii markkinointi- ja viestintäkoordinaattori, jonka vastuulla on mm. sosiaalisen median kanavamme. Toimistomme sijaitsee Helsingin Kalliossa Innovation House Finlandin tiloissa, mutta toivomme, että olet valmis matkustamaan säännöllisesti Kuusamoon. Tehtävä on määräaikainen äitiysloman sijaisuus alkaen marraskuun alussa 2019 ja päättyen aikaisintaan 31.12.2020.

 

Tarjoamme sinulle elämäsi tilaisuuden olla mukana kehittämässä menestyvää suomalaista brändiä. Pääset tiiviisti mukaan tuotekehitykseen ja edustamaan markkinointia johtoryhmässämme.

 

Innostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, palkkatoiveesi sekä ansioluettelosi ja portfoliosi mahdollisimman pian, viimeistään 15.09.2019 mennessä osoitteeseen rekrytointi@kuusamonjuusto.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Markkinointi- ja viestintäpäällikkö Laura Tonteri p. 0447513557 23.08. klo: 10:00-11:00 ja 30.08. klo: 11:00-12:00. Voit laittaa Lauralle myös sähköpostia osoitteeseen laura.tonteri@kuusamonjuusto.fi