Markkinointi- ja viestintäkoordinaattori
Skanska Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2020

Haemme markkinointi- ja viestintäkoordinaattoria Helsinkiin

Markkinointi- ja viestintäkoordinaattorina osallistut markkinointiprojektien suunnitteluun ja sisällön tuotantoon. Toteutat markkinointiaineistoja, mainontaa ja painotuotteita monikanavaisesti erilaisiin tilanteisiin ja tarpeisiin. Koordinoit brändi-ilmettä ja visuaalista viestintää Skanskan graafisten ohjeiden mukaisesti monikanavaisessa viestinnässä. Toimit yhteistyössä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien sekä mainos- ja mediatoimistojen kanssa. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä HR-tiimin kanssa mm. rekrytointiin ja työnantajakuvaan liittyvissä viestintäprojekteissa.

Hoidat asiakaspalvelun sähköpostia ja vastaat sinne tuleviin kysymyksiin yhdessä organisaatiomme asiantuntijoiden kanssa. Ylläpidät yhteystietoja taustajärjestelmissä ja ulkoisissa kanavissa. Osallistut myös esittelyaineistojen laatimiseen, sosiaalisen median kanavien päivittämiseen (Facebook, Instagram, Twitter) sekä muihin markkinointi- ja viestintätiimiin tehtäviin tarpeen mukaan. Työkalujasi ovat muun muassa Microsoft 365, Photoshop ja InDesign.

Kyseessä on määräaikainen vanhempainvapaan sijaisuus. Toivomme sinun voivan aloittaa työt viimeistään vuodenvaihteessa, jotta tehtävässä nykyisin työskentelevä henkilö pystyy tarjoamaan sinulle kattavan perehdytyksen. Sijaisuuden arvioitu kesto on noin vuoden ja työ on kokoaikainen. Työpaikkasi sijaitsee Helsingissä.

Mitä toivomme sinulta?

  • soveltuvaa koulutusta (esim. medianomi, tradenomi tai jokin visuaalisen viestinnän koulutus)
  • kokemusta vastaavista markkinoinnin tai viestinnän tehtävistä
  • kuvankäsittely-, taitto- ja julkaisujärjestelmien osaamista
  • hyvää suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa
  • oma-aloitteisuutta ja asiakaslähtöisyyttä
  • tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
  • arvojemme kokemista omaksesi.

Haluatko tehdä tulosta osana motivoitunutta tiimiä ja työn, jolla on tarkoitus? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 25.10.2020 mennessä klikkaamalla Hae työpaikkaa -painiketta. Markkinointi- ja viestintäjohtaja Cristina Rinnetie-Uski (p. 040 501 9816, cristina.rinnetie-uski@skanska.fi) kertoo mielellään lisää tehtävästä ja tiimistä. Tavoitat Cristinan puhelimitse perjantaina 16.10.2020 klo 8-14. Ota yhteyttä!

Tule mukaan rakentamaan parempaa yhteiskuntaa!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot