(Poistunut julkaisusta)

Markkinointi- ja viestintäkoordinaattori
Saraco D&M Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.12.2019

Saraco D&M etsii markkinointi- ja viestintäkoordinaattoria vastaamaan yrityksemme markkinointi- ja viestintätehtävien edistämisestä yhdessä rakennuttamisen asiantuntijaryhmän kanssa. Tehtävä on osa-aikainen – arviolta 2-3 työpäivää viikossa – ja työpiste sijaitsee Helsingin toimistollamme Annankadulla Kampissa.

Tehtävän kuvaus

Markkinointi- ja viestintäkoordinaattorina saat olla mukana tekemässä asiakaslähtöisiä ryhmärakennuttamishankkeita sekä toimia b-to-b -palvelumarkkinoinnin tekijänä ja tukena projektiammattilaisillemme. Työlläsi vahvistat yrityksen brändikuvaa sekä tuet projektitiimiemme menestystä.

Työtehtävissäsi pääset laatimaan Saracon markkinointi- ja viestintäsuunnitelmia, joiden toteutus ja seuranta ovat vastuullasi. Kehität yrityksen graafista ilmettä, johon pohjautuen tuotat sisältöä vaihteleviin markkinointi- ja viestintätarpeisiin. Ideoit ja teet monipuolista yritys- ja asiakasviestintää muun muassa uutiskirjeiden muodossa. Sosiaalisen median toimintaympäristö on sinulle tuttu, ja sinulta onnistuvat niin lyhyet ja nopeat postaukset kuin pidempienkin asiatekstien tuottaminen. Suunnittelet kampanjoita sekä organisoit ja toteutat tapahtumia. Ylläpidät asiakastietojärjestelmää sekä referenssitietoja liiketoimintojen ja tarjoustoiminnan tueksi.

Odotamme sinulta

Menestyt tehtävässä, sillä omaat hyvät kielelliset ja viestinnälliset taidot. Kynäilet luontevasti markkinointitekstejä ja sinulla on vahvaa visuaalista näkemystä. Sinulla on tehtävää tukeva koulutus ja jo hieman kokemusta markkinointi- tai viestintätehtävistä. Positiivinen asenteesi auttaa sinua oppimaan uutta. Tapasi tehdä työtä on oma-aloitteinen ja itseohjautuva. Olet luonteeltasi ulospäin suuntautunut, yrittäjähenkinen ja aikaansaava.

Tehtävän toimenkuva voi tarkentua hakijan osaamisen mukaan. Lähetäthän palkkatoiveella varustetun hakemuksesi ja ansioluettelosi mahdollisimman pian, mutta viimeistään 19.12.2019 mennessä sähköpostilla saraco@saraco.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.