Markkinointi- ja viestintäkoordinaattori, Transval Group, Helsinki
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.7.2021
Viestitkö vastuullisesti ja markkinoitko mainiosti? Onko sosiaalinen media ja nykyaikainen markkinointi sinulle suuri intohimo? Etsimme nyt asiakkaallemme Transvalille Markkinointi- ja viestintäkoordinaattoria monipuoliseen työtehtävään aina vuoden loppuun saakka. Pääset yhdistämään timanttisen sisäisen viestinnän, business-puolen mainoskampanjoiden koordinoinnin ja myynnin tukemisen tehtävät. Saat tehdä yhteistyötä monipuolisesti eri sidosryhmien kanssa ja kaupan päälle saat vastuuta ja mahtavat tiimikaverit ympärillesi. Hae paikkaa pian, sillä täytämme position heti sopivan henkilön löytyessä!
KUVAUS
Miksi juuri Transval ja Markkinointi- ja viestintäkoordinaattorin positio? Transvalilla on sitouduttu vastuullisiin arvoihin, joita ovat esimerkiksi luotettavuus ja edistyksellisyys. Nämä arvot sekä ympäristönäkökulma ohjaavat niin päivittäistä tekemistä kuin pitkän tähtäimen suunnitelmia. Vastuullisen työpaikan lisäksi tässä positiossa pääsee itse tekemään yrityspuolen markkinointia ja viestintää hands on -meiningillä. Myös sinun näkökulmasi otetaan huomioon ja olet omalta osaltasi kehittämässä niin työtäsi kuin yrityksen toimintakulttuuria! Transvalilaisilla #asenneratkaisee

Tarjoamme


* Mahdollisuuden kerryttää kokemusta suuren yhtiön b2b-puolen markkinoinnin ja viestinnän tehtävistä
* Mahdollisuuden tutustua logistiikkaliiketoimintaan ja sen rooliin Suomessa
* Vastuullisen ja monipuolisen roolin
* Ammattimaisen tiimin tuen ja säännölliset tapaamiset tiimisi kanssa


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Sisäisten uutisten kirjoittaminen ja julkaiseminen sisäisiin kanaviin
* Henkilöstö- ja asiakasuutiskirjeiden koostaminen ja lähettäminen
* Pieniä kuvankäsittelyn tehtäviä
* Myyntimateriaalien koostaminen, kehittäminen ja päivittäminen
* Markkinointikampanjoiden koordinointia ja some-markkinointia
* Oman kiinnostuksen mukaan myös sisällöntuotantoa

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Aiempaa työkokemusta esimerkiksi markkinoinnin, viestinnän tai toimittajan tehtävistä noin 1 vuoden ajalta
* Ymmärrys nykyaikaisesta markkinoinnista ja halu kehittyä sen saralla yhä enemmän
* Osaamista Photoshopista sekä sosiaalisen median markkinoinnista ja viestinnästä (Instagram, Facebook ja LinkedIn)
* Erinomainen suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito


Eduksi nähdään käyttökokemus Canvaksesta ja Wordpressistä.

Työntekijänä olet:


* Idearikas ja sanavalmis tekstintuottaja
* Oma-aloitteinen ja aikaansaava
* Rohkea ja omaat vahvat kommunikaatiotaidot


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: Vuoden 2021 loppuun
* Sijainti: Helsinki (Postintaival), etätyömahdollisuus esimerkiksi 2-3 päivää viikossa
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Transvalin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Transval on Suomen markkinajohtaja ulkoistuslogistiikassa. Yli 500 yritysasiakastamme Suomessa ja Baltian maissa on luottanut tuotantonsa tai osan siitä meidän vastuullemme asiakkaan omassa tilassa, esimerkiksi varastossa, terminaalissa, tehtaassa, teollisuuden tuotantolaitoksessa ja kaupoissa/myymälöissä. Meillä on 350 000 neliömetriä omaa, turvallista ja sertifioitua, 100 % hiilineutraalia varastointitilaa. Muutamme asiakkaidemme logistiikan kiinteitä kuluja muuttuviksi kustannuksiksi ja tarjoamme skaalautuvuutta, joustavuutta, laatua sekä kustannussäästöjä. Logistiikkaosaamista on kertynyt yli 26 vuotta ja meitä transvalilaisia on lähes 5 000. Palvelumme kattavat vastuullisesti ja turvallisesti toimitusketjuratkaisut kuljettamisesta varastointiin sekä asiakkaiden tiloissa tapahtuvat sisälogistiikan ratkaisut ja logistiikan ammattiosaajien henkilöstöpalvelut. Tytäryhtiömme KV Turva palvelee kaupan alaa etämonitoroinnissa, hävikinhallinnassa ja turvamyyjäpalvelulla. Transval on Posti Groupin 100 % omistama yhtiö.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot