(Poistunut julkaisusta)

Markkinointi- ja viestintäkoordinaattori - Tampere
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2019
Reilu vuosikymmen sitten Tommi ja Tero ajattelivat, että suomalaisen silmäkirurgian ammattilaisen elämän tulisi olla paljon helpompaa. Ajatuksesta syntyi Iogen, joka tänä päivänä on Suomen suurin itsenäinen, silmäkirurgisten laitteiden ja tarvikkeiden toimittaja. Yhtiö työllistää tällä hetkellä 8 onnellista itsensä ja unelmansa toteuttajaa. Lisätietoja www.iogen.fi
Etsimme asiakkaallemme Iogen Oy:lle Markkinointi- ja viestintäkoordinaattoria Tampereelle. 

Tehtävän kuvaus

Asiakkaamme ovat oikeasti kiinnostuneita tuotteistamme, mutta aikamme ei riitä viestimään niistä riittävän tehokkaasti kohdeyleisöllemme. Tule auttamaan meitä ja ota vastuullesi monipuolinen kattaus markkinoinnin ja viestinnän tehtäviä. Myyntitiimimme kaipaa myös oikeaa (tai vasenta) kättä tukemaan heitä asiakassuhteiden ylläpidossa ja kehityksessä. 

Työnkuvan monipuolisuudesta johtuen työ on ideaali vaihtelevissa tehtävissä viihtyvälle ja can do -asenteen omaavalle henkilölle, joka tarttuu rohkeasti hommaan kuin hommaan, sietää myös rutiineita ja ottaa vahvasti vastuuta omasta työstään. Päivittäisiä työkalujasi ovat muun muassa HubSpot, Facebook Business, Instagram for Business, Vimeo, Slack ja Wordpress. 

Työpäiväsi koostuvat seuraavanlaisista tehtävistä:
  • Vastaat Iogenin sisäisestä ja ulkoisesta viestinnästä
  • Ideoit, suunnittelet ja toteutat markkinointikampanjoita digitaalisiin kanaviin
  • Tuotat sisältöä kampanjoihin ja nettisivuille yhdessä myynnin kanssa
  • Teet yhteistyötä mainostoimiston kanssa ja tilaat markkinointimateriaalit sekä esitteet
  • Ylläpidät ja päivität tietoa asiakastietojärjestelmässä myynnin tueksi
  • Vastaat messu- ja matkajärjestelyistä

Toivomme sinulta

Emme etsi tehtävään yksisarvista tai supersankaria, vaan kehityskelpoista, positiivisesti uusiin asioihin suhtautuvaa henkilöä kasvamaan rooliin. Sinulta löytyy jo jonkin verran kokemusta ja näkemystä modernista markkinoinnista sekä viestinnän toteuttamisesta, mutta sinun ei tarvitse osata vielä kaikkea. Ennen kaikkea sinulta löytyy uteliaisuutta ja paloa oppia uutta sekä rohkeutta tarttua uusiin tehtäviin. 
Meitä iogenilaisia yhdistää niin hyvä kuin huono huumori sekä itseohjautuvuus. Etsimmekin joukkoomme huumorintajuista ja itseään johtamaan kykenevää henkilöä, jolta löytyy sopivassa suhteessa vastuunottokykyä, rehtiyttä ja organisointitaitoja. Tehtävässä tulet tarvitsemaan suomen kielen lisäksi sujuvaa englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. 

Tarjoamme sinulle

Emme tarjoa sinulle näköalapaikkaa, sillä tiimissämme suhtaudutaan positiivisesti etätyöhön. Meillä vallitsee avoimuuden kulttuuri ja onpa joskus joku jopa sanonut, että meillä on ihan hauskaa töissä! Yrityskulttuurimme peruspilareita ovat läpinäkyvyys, tiimityö sekä vastuu ja vapaus. Resonoiko? Siinä tapauksessa kuulisimme mielellämme sinusta mahdollisimman pian lisää! 
Työsuhde solmitaan heti soveltuvan henkilön löydyttya ja työ alkaa vuoden (12 kk) mittaisella vuokratyösuhteella, jonka jälkeen on mahdollisuus työllistyä Iogenille.  

Jäikö jokin askarruttamaan? Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessiata antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Eveliina Peltoniemi, puh. 030 6090 656 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi 

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi