MARKKINOINTI- JA VIESTINTÄJOHTAJA
KSS Energia Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2021

Tule osaksi uutta strategiaa toteuttavaa johtoryhmää alalla arvostettuun energiayhtiöön. Tehtäväsi on toteuttaa markkinoinnin uudistus koko konsernille ja vahvistaa brändimme tunnettavuutta sekä pääset rakentamamaan ylivoimaista asiakaskokemusta.

Oletko jo hankkinut kannuksia markkinoinnin ja viestinnän strategian rakentamisesta? Haluatko tuoda innostavan kokemuksesi toimintaa kehittävään ja osaavaan johtoryhmään? Tunnetko uusimpien digitaalisten ratkaisuiden tarjoamat markkinoinnin mahdollisuudet?

Työskentelet tiiviisti yhdessä KSS Energia -konsernin liiketoiminnan ammattilaisten ja kumppaneidemme kanssa, luoden uusia edellytyksiä markkinoinnin palvelukehitykseen sekä uuden ajan digitalisuuden vaatimuksiin. Tuot meille näkemyksesi toimivista ratkaisuista sekä aidon innostuksesi muutoksen aikaansaamiseksi.

Sinulla on jo konkreettisia näyttöjä markkinoinnin ja viestinnän johtamisesta, vastuusta budjetista ja projekteista, yhteistyöstä liiketoimintojen ja kumppaneiden kanssa, esimiestyöstä sekä kokonaisuuden päättäväisestä johtamisesta. Olet innostunut ja näkemyksellinen digitaalisen maailman ratkaisuja ja mahdollisuuksia kohtaan. Toivomme sinulta myös strategista ajattelukykyä sekä ratkaisukeskeistä ja määrätietoista työskentelyotetta tavoitteiden saavuttamiseksi. Meille on tärkeää aiempi kokemuksesi moniasiakas- ja palveluympäristössä, energia-alan osaamista emme edellytä. Työssäsi tarvitset hyvää englannin kielitaitoa.

Miksi sinun kannattaa hakea tähän tehtävään?

  • Olemme kehittyvä yhtiö, jolla on selkeää muutosta tavoitteleva kasvustrategia
  • Haemme vahvan osaamisemme tueksi toimintoja tukevaa raikasta ja uudenlaista näkyvyyttä
  • Konsernissa on kiinnostava sekä monipuolinen tuote- ja palveluvalikoima
  • Tehtävässä pääset luomaan kokonaan uutta ja pääset vaikuttamaan koko konsernin suuntaan sekä tulevaan menestykseen
  • Pääset konsernin johtoryhmään, jossa arvostetaan uusia tuulia ja osaamistasi
  • Tehtävässä saat rakentaa ja johtaa viestintä- ja markkinointiryhmää

Tehtävän sijaintipaikka on Kouvola. Etätyöstä voit neuvotella ja työpisteesi voi sijaita myös konsernin yksikön toimipisteessä pk-seudulla. Työ edellyttää säännöllistä läsnäoloa Kouvolassa osan työviikosta.

Kiinnostuitko? Lähetä suomenkielinen CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 3.10.2021 mennessä Mercuri Urvalin sivujen kautta www.mercuriurval.fi viite FI-16354. Lisätietoja tehtävästä antavat Mercuri Urvalilla Sanna Kröger, puh.040-5061856.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot