(Poistunut julkaisusta)

Markkinointi- ja viestintäjohtaja
WSP Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2019

Etsimme nyt johtoryhmämme jäseneksi uuteen avaintehtävään

MARKKINOINTI- JA VIESTINTÄJOHTAJAA

Etsimme markkinointi- ja viestintäjohtajaa, joka johtaa WSP Finland Oy:n tunnettuuden kasvua, asiakaskokemusta sekä ulkoista ja sisäistä viestintää kasvustrategiamme mukaisesti ja asiakas keskiössä. Koska tehtävä on uusi, näkemykselläsi ja toiminnallasi on suuri vaikutus. Olet hands-on -henkilö, tunnet markkinoinnin trendit ja hallitset modernin markkinoinnin prosessit ja sovellukset. Tukenasi sinulla on kahden hengen tiimi.

Odotamme Sinulta:

Tunnet konsulttiliiketoimintaa, innovoit, suunnittelet ja toteutat markkinointia, joka puhuttelee asiakkaitamme ja josta välittyy toimintamme merkityksellisyys. Ymmärrät, mistä myynti tulee ja osaat tulkita lukuja. Pystyt vaivattomasti toimimaan eri liiketoiminta-alueiden kumppanina. Sinulla on hyvät esimiestaidot, kyky delegoida ja johtaa tiimiä.

Asiakkaiden segmentointi, profilointi ja tarjoaman kohdentaminen on sinulle tuttua. Vastaat sisällöntuotannosta, digimarkkinoinnista ja markkinointiautomaatioprosessien luomisesta, mittaamisesta ja jatkuvasta parantamisesta.

Olet analyyttinen, dataa hyödyntävä, aloitteellinen ja pitkäjänteinen. Olet innostava viestijä ja hyvä vaikuttaja. Verkostojen rakentaminen sujuu sinulta luontevasti.

Sinulla on usean vuoden kokemus ja olet jo näyttänyt osaamistasi tuloksellisesta monikanavaisesta markkinoinnista. Työskentelyotteessasi korostuu toisaalta strateginen visiointi, systemaattisuus ja määrätietoisuus, mutta olet samanaikaisesti myös toimeenpanija. Olet toiminut esimiestehtävissä ja sinulla on ihmiskeskeinen johtamisote. Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto sekä hyvä suomen ja englannin kielentaito.

Tarjoamme Sinulle:

Pääset mukaan yrityksen kiehtovaan kehitysvaiheeseen ja rakentamaan yrityksen tulevaisuuden kannalta olennaista toimintoa. Tarjoamme Sinulle raikkaan brändin, jolla on hyvät edellytykset nousta alan tunnetuimpien nimien joukkoon. Pääset luomaan WSP Finlandin valtakunnallista tunnettuuden, myynnin ja asiakastyytyväisyyden kasvua yhdessä alan huippuosaajien kanssa. Verkostoidut valtakunnallisesti yhteistyökumppaniemme kanssa ja pääset luomaan uusia kumppanuuksia.

Maaliskuussa muutamme Pasilan Triplaan ja pääset mukaan työskentelemään uusiin moderneihin työtiloihin.

Haasta nykyheti, kuvittele huominen, luo tulevaa.

Lähetä hakemuksesi 15.11.2019 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa 4.11. klo 15-16 toimitusjohtaja Harri Yli-Villamo, p. 040 548 7575, harri.yli-villamo@wsp.com.