(Poistunut julkaisusta)

Markkinointi- ja viestintäjohtaja
Turun Osuuskauppa

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2019

Etsimme nyt johtoryhmämme jäseneksi uuteen avaintehtävään

MARKKINOINTI- JA VIESTINTÄJOHTAJAA

Johdat kasvustrategiamme pohjalta markkinoinnin ja viestinnän uudistusta, jonka tavoitteena on vahvistaa TOK:n imagoa ja tunnettuutta sekä kasvattaa markkinaosuuksiamme. Toimit liiketoimintajohdon ja muutosjohtamisen kumppanina, kehität ja vahvistat brändiemme asemointia markkinoilla ja tuot asiakkaan äänen koko yrityksemme arvontuottoketjuun. Johdat markkinointi- ja viestintäorganisaatiotamme ja varmistat, että markkinointitoimenpiteemme ovat aidosti liikevaihtoa tuottavaa toimintaa. Raportoit toimitusjohtajalle.

Etsimme tähän uuteen avaintehtävään huippuammattilaista, jolla on kokemusta B2C-kuluttajamarkkinoinnista ja brändistrategioiden tuloksekkaasta johtamisesta. Kokemuksesi kautta sinulla on vahva ymmärrys liiketoiminnan, markkinoinnin, viestinnän ja myynnin johtamisesta. Pystyt vaivattomasti toimimaan eri liiketoiminta-alueiden kumppanina.

Sinulla on modernia markkinointinäkemystä, visio tulevaisuuden kuluttajatarpeista ja tunnistat hyvin myös digitalisaation tuomat mahdollisuudet. Olet innostava ihmisjohtaja ja hyvä verkostoituja. Toimintatyyliltäsi olet hihat käärivä tiimipeluri, ja johdat omalla esimerkilläsi. Edellytämme työkokemuksen lisäksi soveltuvaa korkeakoulututkintoa.

Sinulle tarjotaan huippupaikkaa markkinoinnin johdossa yhdessä Varsinais-Suomen merkittävimmistä yrityksistä sekä koko johtoryhmämme tukea innostavassa muutosprosessissa. Tule mukaan tekemään yhdessä hyvä huominen!

Lisätietoja tehtävästä antaa Arespartnersin seniorikonsultti Erkki Levä, puh. 040 181 9695 (varmimmin ti 9.4.2019 klo 8-10 ja ti 16.4.2019 klo 8-10, voit jättää myös soittopyynnön Nina Kuusiselle, puh. 044 275 4654). Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen osoitteessa www.arespartners.fi viimeistään 23.4.2019.

Turun Osuuskauppa on varsinaissuomalainen vähittäiskaupan palveluyritys ja osa S-ryhmää. Toimialamme ovat päivittäis-, erikois- ja käyttötavarakauppa, matkailu- ja ravitsemiskauppa sekä liikennemyymäläkauppa. Työllistämme noin 2 300 palvelualan ammattilaista ja liikevaihtomme vuonna 2018 oli 594,5 miljoonaa euroa. Asiakasomistajia Turun Osuuskaupalla on yli 160 000.

www.tok.fi