(Poistunut julkaisusta)

Markkinointi- ja viestintäasiantuntija
WSP Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.7.2020

Oletko sinä uusi markkinointi- ja viestintäasiantuntijamme?

 

Tehtävässäsi suunnittelet ja toteutat strategiaamme ja tavoitteitamme tukevia sisältöjä ulkoisiin ja sisäisiin kanaviin eri kohderyhmille tavoitteena parantaa näkyvyyttämme ja vauhdittaa myyntiämme. Tekstin tuottaminen on vahvuutesi, mutta ymmärrät myös perusteet sen visuaaliseen tukemiseen. Työssäsi pääset rakentamaan työnantajamielikuvaamme sekä vetämään tapahtumamarkkinoinnin projekteja. Kehität kanssamme digitaalisia kanaviamme. Työskentelet asiantuntijoidemme sekä liiketoimintajohdon kanssa ja innostat myös heitä viestimään. Selviät sujuvasti suomen kielellä sekä englanniksi konsernin muiden maiden suuntaan.

 

Pienessä tiimissämme pääset käärimään hihat ja tekemään asioita itsenäisesti. Olet hakemamme henkilö, jos toimintatapojen kehittäminen, verkostojen rakentaminen ja innostuksen luominen ovat sinulle luontaista. Säilytät työskentelykykysi myös nopeasti muuttuvissa tilanteissa ja paineen alla.

 

Odotamme sinulta

·         muutaman vuoden kokemusta markkinoinnin ja viestinnän suunnittelusta ja toteutuksesta

·         näyttöjä tuloksellisesta markkinoinnista ja viestinnästä

·         soveltuvaa korkeakoulututkintoa markkinoinnin tai viestinnän alalta

·         sujuvaa sanallista ilmaisua ja toimittajamaista otetta

 

Eduksi luemme myös toimialamme tuntemuksen sekä ymmärryksen verkko- ja someanalytiikasta ja kokemuksen julkaisualustoista.


Meillä käytetään O365-työkaluja.

 

Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Tarjoamme sinulle kehittyvän, mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän, jossa pääset kehittymään. Työskentelypaikkasi on loistavien yhteyksien päässä Triplassa, Pasilassa. Meillä on myös sujuvat etätyömahdollisuudet ja hyvät työsuhde-edut.

 

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 16.8.2020 mennessä. Toimi pian – teemme haastatteluja jo hakuprosessin aikana. Lisätietoja paikasta antaa markkinointi- ja viestintäjohtaja Mira Iso-Markku 6.8. klo 14-16 ja 11.8. klo 15-17 puhelimitse 0400 416 662.