Markkinointi- ja viestintäasiantuntija
WasaGroup Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.11.2019

Haemme WasaGroup Oy:n kasvavaan joukkoon Vaasaan

MARKKINOINTI- JA VIESTINTÄASIANTUNTIJAA

Sinulla on soveltuva yliopisto- tai AMK-tasoinen tutkinto ja olet toiminut itsenäisissä markkinointi- ja viestintätehtävissä vähintään 5 vuoden ajan.

Arvostamme sinussa oma-aloitteisuutta ja selkeyttä ja osaat hahmottaa kokonaisuuksia ilman, että yksityiskohdat jäävät huomiotta. Sinulta löytyy runsaasti luovuutta ja innovatiivisuutta, ja sinulla on kyky muuntaa puhe tekstiksi ja kuviksi. Olet sosiaalinen, kommunikoit sujuvasti ja olet innokas verkostoituja. Olet ulospäin suuntautunut ja visuaalinen. Osaat käyttää erinomaisesti PowerPointia, ja PhotoShopin/InDesignin/muun kuvankäsittelyohjelman käyttötaidot katsotaan eduksesi. Osaat kirjoittaa virheetöntä suomea, ja hyvä ruotsin kielen kirjallinen taito katsotaan eduksesi.

Tuleva työnkuvasi on laaja ja mielenkiintoinen. Olet itsenäisessä vastuussa konsernin markkinoinnista ja viestinnästä, ja työtehtäväsi vaihtelevat mm. tiedotteiden kirjoittamisen ja markkinointikampanjoiden laatimisen välillä. Myös myyntimateriaalien laadinta esimerkiksi Power Pointilla on tärkeä osa työtäsi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän ainutlaatuisessa, vahvassa kasvussa olevassa yrityksessä, jossa pääset tekemään töitä monipuolisten markkinointi- ja viestintätehtävien parissa koko konsernin tuella. Liittymällä kasvavaan joukkoon kiinteistö- ja rakennusalan todellisia ammattilaisia otat ison harppauksen myös oman kehittymisesi kannalta. Työskentelypaikkakuntasi on Vaasa, ja työ edellyttää jonkin verran matkustamista.

Liity mukaan rakentamaan WasaGroupin kasvutarinaa ja lähetä cv:si jo tänään! Lisätietoja tehtävästä antavat henkilöstöpäällikkö Jenny Peräsarka, p. 050 321 1324 ja myyntiasiantuntija Anna-Lena Back, p. 050 403 6440.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi 1.12.2019 mennessä osoitteessa ura.wasagroup.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1314010
  • Tehtäväalue: Markkinointi/mainonta, Media/viestintä, Rakennusala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vaasa
  • Lisätietoja antaa: Lisätietoja tehtävästä antavat henkilöstöpäällikkö Jenny Peräsarka, p. 050 321 1324 ja myyntiasiantuntija Anna-Lena Back, p. 050 403 6440.