(Poistunut julkaisusta)

Markkinointi- ja tiedotussihteeri
Tampere Filharmonia

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.8.2018

Tampereen kaupungin Kulttuuri- ja vapaa-aikapalveluihin kuuluva Tampere Filharmonia on ainoa pääkaupunkiseudun ulkopuolella toimiva täysimittainen sinfoniaorkesteri. Orkesterissa on 97 muusikkoa ja 10 työntekijän toimisto. Orkesterin ylikapellimestari on Santtu-Matias Rouvali. Tampere Filharmonia pitää vuosittain kaikkiaan yli 60 erilaista konserttia ja soittaa lisäksi Tampere-talon tuottamissa ooppera- ja balettiproduktioissa. Orkesteri tekee monipuolisesti yleisötyötä, ja sillä on oma kamarimusiikkisarja. Vuonna 2017 Tampere-talon Ison salin sinfoniakonserttien täyttöaste oli 95%.

Haemme MARKKINOINTI- JA TIEDOTUSSIHTEERIÄ vakituiseen toimeen 1.10.2018 alkaen
 

Markkinointi- ja tiedotussihteeri vastaa orkesterin tiedotuksesta ja markkinoinnista, kuten käsiohjelmista ja muista painotuotteista, lehti-ilmoituksista, mediayhteyksistä sekä lipunmyynnin organisoinnista ja ryhmämyynnin suunnittelusta. Lisäksi markkinointi- ja tiedotussihteeri vastaa orkesterin verkkosivuston kokonaisuudesta, some-sisällöistä, yhteistyöstä Tampere-talon markkinoinnin kanssa, sopimusten toteuttamisesta markkinoinnin osalta sekä osaltaan markkinointibudjetista.

Kelpoisuusvaatimuksena on korkeakoulututkinto, kokemus kulttuurimarkkinoinnista, klassisen musiikin ja orkesteritoiminnan tuntemus, sekä erinomainen suomen kielen ja hyvä englannin kielen taito.

Arvostamme hyviä yhteistyötaitoja, sosiaalisen median käytäntöjen hallintaa, sujuvaa kirjallista ja suullista ilmaisua sekä kokemusta kuvaamisesta ja taittamisesta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Intendentti Kristiina Penttinen, puh. 050 4141 445 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@tampere.fi

Hakuaika päättyy 27.8.2018.

Lisätietoja hakemisesta www.tampere.fi/tyo