Markkinointi- ja myyntivastaava / Glass Resort
Glass Resort

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.7.2019
Vahvasti kasvava asiakasyrityksemme hakee joukkoonsa kokenutta ammattilaista vastaamaan myynnin ja markkinoinnin eri osa-alueista mahdollistaen myös työntekijän oman uran kasvun ja kehittymisen.

Paikallisomisteisen yrityksen toiminta sijoittuu Rovaniemelle, kansainvälisen matkailun mittakaavassa tämän hetken yhteen suosituimmista vierailukohteista. Vuonna 2017 avattu korkeatasoinen Glass Resort majoituskohteemme sijaitsee aivan Joulupukin naapurissa. Lappilaisten perinteiden inspiroima kotamallinen, laadukas huoneistomajoitus tarjoaa asiakkaille mahdollisuuden kokea pohjoisen kaunis luonto ulkoporeammeessa rentoutuen vilkkaan elämyspäivän päätteeksi. Glass Resortin palveluja täydentää uuden päärakennuksen 60-paikkainen ravintola.

Yrityksen toinen kohde: Snowman World – jäästä ja lumesta rakennettu lumimaailma veistoksineen tarjoaa jääbaarin ja 70-paikkaisen jääravintolan lisäksi talvisia aktiviteetteja täydentämään ”coolia” elämystä Pajakylän vierailijoille.

Työtehtävät mm:
• myyntitiimin johtaminen
• myynti- ja markkinointitoimista vastaaminen
• myyntikanavien hallinta
• matkanjärjestäjä kontaktointi ja kausisopimusten laatiminen
• uusasiakashankinta

Vahva osaamisesi myyntityöstä hotelli- ja matkailualalta pääsee oikeuksiinsa kehittäessäsi ja vastatessasi myynnin ja markkinoinnin eri osa-alueista. Työ edellyttää alan koulutusta, erinomaista suullista ja kirjallista suomen- ja englanninkielen osaamista, matkailualan vahvaa tuntemusta ja kokemusta matkailualan myynnistä esimiestasolla sekä laajojen kokonaisuuksien hallintaa. Etsimme luotettavaa ammattilaista, joka on motivoitunut kehittämään ja etenemään kohti yhdessä asetettuja tavoitteita.

Tarjoamme hakijalle monipuolisen ja haastavan työnkuvan, tilaa henkilökohtaiselle urakehitykselle sekä mahdollisuutta päästä mukaan kehittämään yhtä alueen hienoimmista majoituskohteista.

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä viimeistään 1.9 alkaen. Työsuhde toistaiseksi voimassa oleva.
Tee työhakemus mahdollisimman huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi.

Lisätietoja:

Hille Tams

+358 40 622 6915
hille.tams@go-on.fi
(ark. 8.00-16.00)

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstö-vuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.
Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL).
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1286764
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 2.9.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Rovaniemi, Lappi