(Poistunut julkaisusta)

Markkinointi- ja Myyntikoordinaattori
Babyidea Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2018

Markkinoinnin ja myynnin koordinaattori Babyidea Oy

Haemme joukkoomme Vantaalle aktiivista markkinoinnin ja myynnin koordinaattoria.

Työnkuvasi on monipuolinen ja sisältää niin markkinoinnin, myynnin kuin tuotannon koordinointia.

Pääpaino työssä on tuotteidemme markkinoinnissa ja tunnettavuuden ja myynnin kasvattamisessa.

Olet innostunut tuotteistamme etkä epäröi ottaa yhteyttä potentiaalisiin asiakkaisiin. Nautit kirjoittamisesta ja tuotat sujuvaa, virheetöntä sisältöä sosiaalisen median kanaviin ja verkkokauppaamme niin englanniksi kuin suomeksi. Tehtäviisi kuuluu mm.

  • Verkkokaupan päivittäminen ja sisällöntuotto sekä nykyisen verkkokauppamme uusimisprojekti
  • Sisällön tuottaminen sosiaalisen median kanaviin
  • Tiedottaminen ja markkinoinnin suunnittelu ja koordinointi
  • Uusasiakashankinta, yhteydenpito asiakkaisiin ja jälleenmyyjiin
  • Osallistuminen tuotekuvauksiin, messuihin ja myyntitapahtumiin
  • Omien tuotemerkkien valmistuttamiseen liittyvän painetun materiaalin valmistelu ja tuottaminen yhdessä tiimin kanssa (esim. esitteet, pakkaukset, riippulaput)

Toivomme sinulta kokemusta digitaalisesta myynnistä ja markkinoinnista, myyntihenkisyyttä ja myönteistä asiakaspalveluasennetta sekä avointa suhtautumista erilaisiin tehtäviin. Vaatetusalan tuntemuksesta on hyötyä. Erinomainen englannin- ja suomenkielen taito ja monipuoliset tietotekniikkataidot (erityisesti Excel- ja Adobe –ohjelmista) ovat sisällöntuotannossa välttämättömiä, muu kielitaito on eduksi. Työ sisältää matkustamista ja auton käyttöä ajoittain.

Tarjoamme sinulle vaihtelevan työn monipuolisissa tehtävissä, kivat työkaverit ja valoisat työtilat konttorillamme Vantaalla. Työ on aluksi määräaikainen 31.12.2019 saakka. Kokopäivätyö tai lyhennetty työaika on neuvoteltavissa.

Kiinnostuitko? Lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen ja mahdollisine suosituksineen samantien osoitteeseen info@babyidea.fi. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa toimistopäällikkö Heli Noponen puh. +358 9 411 08520 7.9. klo 9-11, 10.9. klo 9-11 ja 13.9. klo 9-11.

www.mamidea.com

www.manymonths.com

 www.facebook.com/MaMDesign/

www.instagram.com/babyideamamdesign/ 

www.instagram.com/manduca_skandinavien/