(Poistunut julkaisusta)

Markkinointi- ja myyntikoordinaattori, Tampere, Safety Builder
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2021

Safety Builder vastaa yritysten työturvallisuustarpeisiin sekä -haasteisiin. Safety Builderilta löytyy työturvallisuuden sekä työhyvinvoinnin kokonaisratkaisujen ammattilaiset ja omaa yli kymmenen vuoden kokemuksen työturvallisuudesta kansainvälisistä kaasu- ja öljyalan, voimalaitosten sekä kotimaan rakennusalan projekteista. Toiminnan keskiössä on työturvallisuuden suunnittelu, projektinhallinta ja työturvallisuuskulttuurin kehittäminen sekä kotimaassa että ulkomailla.


Haemme nyt Safety Builderille MARKKINOINTI- JA MYYNTIKOORDINAATTORIA:

Tässä monipuolisessa, vastuullisessa tehtävässä vastaat uusasiakashankinnasta, ylläpidät asiakassuhteita sekä teet vaikuttavaa markkinointia ja kehität yhteistyötä sidosryhmien kanssa. Hakemamme henkilö taitaa some-markkinoinnin sekä tavoitteita edistävän sisällöntuotannon. Tehtävässä menestymiseksi toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta työturvallisuusasioista, sillä myyt asiantuntemusta ja omassa roolissasi edistät asiakkaiden työturvallisuuteen liittyviä haasteita. Useiden asiakkaiden työkieli on englanti, joten toivomme, että hallitset myös englannin kielen sujuvasti sekä suullisesti, että kirjallisesti.

Odotamme sinulta:

• työturvallisuusalan tuntemusta sekä näyttöä tuloksellisesta B2B-myynnistä

• sosiaalisen median ja eri sen kanavien sujuvaa käyttöä

• Microsoft Office 365 ja Worldpress osaamista

Etsimämme henkilö omaa positiivisen ja kehittymishaluisen asenteen. Hyvät vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaidot ovat tarpeen asiakassuhteiden luomisessa. Työskentelytyylisi tulee olla tavoitteellinen, itseohjautuva sekä ratkaisukeskeinen. Voit olla myynnin-/markkinoinnin tutkinnon suorittanut tai kerryttänyt myyntikokemusta aiemmissa työsuhteissasi. Katsomme eduksi Administer-ohjelmiston käyttökokemuksen sekä henkilön tietosuojalain tuntemisen. Työssä edellytetään myös matkustusvalmiutta asiakkaiden luokse Suomessa.

Palkka rakentuu pohjapalkasta sekä myynnin provisio-osasta, johon pystyt itse omilla myyntitaidoillasi vaikuttamaan.

Tehtävään valittu henkilö rekrytoituu Safety Builderille vakituiseen työsuhteeseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan kattavalla perehdytysjaksolla. Työtä on mahdollista tehdä osin etänä, mutta voit työskennellä halutessasi, vaikka kokonaan Tampereen keskustassa, viihtyisässä co-working tilassa.

KIINNOSTUITKO? Hae tehtävää 28.2.2021 mennessä täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa avainosaamisesi, ammatilliset onnistumisesi sekä miksi juuri sinä olisit sopiva tähän tehtävään. Liitä mukaan vapaamuotoinen hakemus, ansioluettelo suosittelijoineen ja palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden henkilöstökonsultti Niina Vuoksi, niina.vuoksi@nordic.fi / p. 050 411 1878 / niina.vuoksi@nordic.fi.