(Poistunut julkaisusta)

Markkinointi- ja konseptipäällikkö, kauppakeskus AINOA
LähiTapiola

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2020

Markkinointi- ja konseptipäällikkö vastaa kauppakeskus AINOAn markkinoinnista, viestinnästä ja asiakaskokemuksesta. Markkinointipäällikön roolissasi vastaat brändin ja konseptin kehittämisestä ymmärtäen asiakkaan polun aina markkinointiviestinnästä käyttäjäkokemukseen saakka. Työsi koostuu strategisesta suunnittelusta, ideoinnista ja käytännön operatiivisesta toteutuksesta. Vastaat oman vastuualueesi osalta kauppakeskus AINOAn brändin tunnettuuden ja kauppakeskuksen vetovoimaisuuden kasvattamisesta. Markkinointipäällikkö raportoi AINOAn kaupalliselle johtajalle.

Avaintehtäviisi kuuluu Kauppakeskus AINOAn kaikkikanavaisen markkinoinnin ja markkinointiviestinnän toimenpiteiden johtaminen, suunnittelu ja käytännön operatiivinen toteutus. Teet tiivistä yhteistyötä sekä AINOAn kauppakeskustiimin, vuokralaisten että kuluttaja-asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Toimit kauppakeskuksen markkinointiviestinnän vastuuhenkilönä ja vastuualueeseesi kuuluu AINOAn markkinointitoimikunnan johtaminen.

Odotamme sinulta

vahvaa kokemusta eri markkinointikanavien ja mediapintojen hyödyntämisestä sekä ymmärrystä asiakaskokemukseen vaikuttavista tekijöistä. Taitoa kehittää ja vaalia brändiä sen edellyttämällä tavalla. Tehtävässä vaaditaan tiimissä työskentelyn lisäksi myös kykyä työskennellä itsenäisesti ja kehittää asiakaskokemusta ja markkinointitoimintaa. Olet idearikas, joustava, esiintymistaitoinen, tiimihenkinen ja organisoitikykyinen sekä hallitset haastavatkin tilanteet paineensietokyvylläsi. Sinulla on rohkeutta tehdä itsenäisiä päätöksiä. Erinomaisen suullisen ja kirjallisen suomen kielen ilmaisutaidon lisäksi englannin kielitaito on tarpeen.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle haastavan, vastuullisen ja itsenäisen tehtävän sekä ainutlaatuisen tilaisuuden olla mukana kasvattamassa ja kehittämässä AINOA täyteen loistoonsa.

Sinulla on mahdollisuus kehittää itseäsi ja laajentaa omaa osaamistasi. LähiTapiola Kiinteistövarainhoidon työntekijänä sinulla on myös monipuoliset henkilöstöedut, joita pääset hyödyntämään!

Lisätietoja

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä, lisätietoja antaa kaupallinen johtaja Marja-Liisa Neuvonen puh. 050-388 3278 (ti 11.2. klo 15-16, ti 18.2. klo 14-16 ja to 27.2. klo 15-16)

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake 29.2.2020 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä. Olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian!