(Poistunut julkaisusta)

MARKKINOINTI- JA ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖ, Espoo / Pirkkala
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2018
Autovahinkokeskus Oy on vuonna 1966 perustettu ajoneuvojen realisointiin, varaosakauppaan sekä vakuutusyhtiöiden palveluihin erikoistunut yritys. Autovahinkokeskus Oy on Suomen suurin ajoneuvohuutokauppa, joka realisoi vuodessa yli 18 000 ajoneuvoa. Ajoneuvojen tehokas kierrättäminen sekä laadukkaiden varaosien toimittaminen laajasti markkinoille ovat osa tulevaisuuden suunnitelmaa. Toimipisteet sijaitsevat Espoossa, Pirkkalassa, Turussa ja Oulussa. Lue meistä www.avk.fi.
Keväällä 2018 yrityskaupan myötä Autovahinkokeskus on nyt osa Copart Inc.in kansainvälistä konsernia ( www.copart.com). Uusi omistaja haluaa kehittää toimintaa ja luo mahdollisuuksia sekä resursseja tarjota kattavampia palveluita asiakkaille. Tarjoamme asiakkaillemme vuonna 2019 uudet verkkosivut, huutokauppa- ohjelmiston sekä uusia palveluita, jotka yhdessä vievät huutokaupan aivan uudelle tasolle.
 
Onko markkinointi ja asiakastyytyväisyys intohimosi? Haluatko parantaa yrityksemme digitaalista markkinointia, tuottaa sisältöä ja suunnitella markkinointimateriaalia? 
 
 
Etsimme Suomen tiimiimme vakituiseen ja uuteen tehtävään Espooseen tai Pirkkalaan
 
MARKKINOINTI- JA ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖÄ
 
Vastaat kokonaisvaltaisesti Suomen organisaation markkinoinnin suunnittelusta, toteutuksesta sekä asiakkuuksien hallinnasta. Rooli on kokonaisvaltainen ja myös käytännönläheinen. Tehtäviisi kuuluvat markkinointimateriaalien ja julkaisujen suunnittelu, tuottaminen ja toteutus konsernin ohjeistuksien mukaisesti. Päivität kotisivuja ja sosiaalisen median kanavia. Osallistut asiakastilaisuuksien ja messujen järjestämiseen suunnitteluvaiheesta toteutukseen. Vastaat ja hallinnoit jäsenpalveluita uutiskirjeiden tekemisestä asiakaskyselyiden hoitamiseen. Hoidat myös asiakaspalautteiden käsittelyä. Työsi tukena sinulla on Copart konsernin kansainvälinen markkinoinnin tiimi.
 
Toivomme sinulta
- soveltuvaa kaupallista koulutustaustaa
- useamman vuoden kokemuksen laaja-alaisista markkinoinnin tehtävistä yritys- ja kuluttaja-asiakkaiden parissa
- vahvaa kokemusta monimediallisesta markkinointiviestinnästä
- sujuvaa englannin kielen kirjallista ja suullista osaamista 
- itsenäistä työskentelytapaa ja erinomaiset vuorovaikutustaidot
- halukkuutta tehdä asioita strategisen sekä hands-on-markkinoinnin välillä
- hyvää osaamista Photoshopista ja Adwordsta
 
Katsomme eduksi
- kokemuksen autotoimialan parista ja/tai käytettyjen tuotteiden markkinoinnista
- osaaminen InDesign, Illustrator, Mailchimp
- osaamisen hakukoneoptimoinnista tai analytiikkatyökaluista
 
Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haasteellisen työn, johon pystyt itse vaikuttaa ja kehittää. Saat kilpailukykyisen palkkauksen ja muut edut. Pääset mukaan olemaan osana kehittyvää yhtiötä ja rentoa työilmapiiriä. Olet tärkeässä roolissa ja mahdollistajana vaikuttaa myynnin onnistumiseen ja asiakkaidemme innostumiseen. 
 
Lähetä CV:si palkkatoivomuksineen osoitteeseen www.experis.fi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.10.2018. Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Experiksen rekrytointikonsultti Liisa Jenkins: liisa.jenkins(at)fi.experis.com, puh. 050 5273453.  
 

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.