(Poistunut julkaisusta)

Markkinoinnin, viestinnän ja asiakaskokemuksen harjoittelija
Helen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.12.2019

TULE TEKEMÄÄN UUTTA ENERGIATULEVAISUUTTA 

Me Helenissä haluamme tuoda uuden energia-aikakauden ratkaisut jokaisen ulottuville. Rakennamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia palveluja. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Liity joukkoomme 

Markkinoinnin, viestinnän ja asiakaskokemuksen harjoittelija 

Tule rakentamaan urapolkuasi Helenille! Meillä tehdään töitä ennakkoluulottoman, alan normeja ravistelevan ja voimakkaasti kehittyvän brändin parissa. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä mukaan yrityksemme kasvutarinaan, kehittämään ammattiosaamistasi ja asiantuntijuuttasi yhdessä maailmanluokan osaajiemme kanssa.

Etsimme tulevaisuuden moniosaajaa markkinointi, viestintä ja asiakaskokemus -yksikkömme harjoittelijaksi Helsinkiin, Kampin Sähkötaloon. Visiomme on olla markkinoiden asiakaskeskeisin energiayhtiö ja tuoda uuden energia-aikakauden mahdollisuudet jokaisen ulottuville. Tiimissämme pääset mukaan toteuttamaan visiota esim. dataohjatun markkinoinnin projekteissa, tekemään rohkeaa ulkoista viestintää tai tuomaan dialogia työyhteisöviestintään. Asiakaskokemuksen kehittämisen hankkeet puolestaan kattavat koko Helenin toiminnan ja niiden kautta varmistamme, että asiakas on tekemisen keskiössä.

Meillä viihtyy joustava monitaituri, joka nauttii uusien asioiden opettelusta vaihtelevissa projekteissa. Tehtävät muotoutuvat tarpeen mukaan ja työpäivääsi voi kuulua mm. 

  • Intra-uutisen tai tiedotteen kirjoittamista
  • Nettisivujen päivittämistä 
  • Some-sisällön tuotantoa 
  • Asiakastiedon analysointia 
  • Aineistojen kommentointia 
  • Tapahtuman järjestämistä
  • Mainos-, media- ja viestintätoimistoyhteistyötä 
  • Projektinhallintaa 

Siis oikeastaan mitä vaan, mitä meillä on meneillään. Kahvinkeittäjää emme etsi, vaan pääset työlläsi jeesaamaan meitä ja kehittämään sekä haastamaan itseäsi.

Tehtävä on määräaikainen ja harjoitteluaika on neuvoteltavissa. Toivomme kuitenkin, että voisit aloittaa harjoittelun jo tammikuun aikana tai viimeistään helmikuussa ja että harjoittelujakso kestäisi yhtäjaksoisesti 4 - 6 kk. Työsuhde jatkuu mahdollisesti kesätyönä. Uskomme, että harjoittelusta hyötyy  ja tehtävässä menestyy parhaiten jo opintojensa loppuvaiheessa oleva tai juuri valmistunut (esim. tradenomi, KTM, FM) henkilö. Tuotathan sujuvaa suomenkielistä tekstiä ja tuothan mukanasi can-do asenteen? Harjoittelu on palkallinen. 

Kiinnostuitko? Lisätietoa tehtävästä antaa Head of Marketing Tanja Kaasinen (040 6850801). Tavoitat hänet myös sähköpostitse: etunimi.sukunimi@helen.fi. Jos innostuit, hae tehtävää Helenin sähköisen järjestelmän kautta viimeistään 16.12.2020. Haastattelemme sopivia ehdokkaita jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. Liitäthän hakemukseen CV:si sekä lyhyen videoesittelyn itsestäsi.  

Toivottavasti kuulemme sinusta pian!