(Poistunut julkaisusta)

Markkinoinnin tuottaja
Nordic Automotive Services Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.11.2019

Renault, yksi maailman johtavista autonvalmistajista, on valmistanut autoja jo vuodesta 1898. Vuonna 2018 myytiin yli 2,5 miljoonaa Renault -merkkistä henkilö- ja pakettiautoa yhteensä 134 maassa. Renaultin erottuva muotoilu ja innovatiiviset tekniset oivallukset tuovat omistajilleen iloa jokapäiväiseen auton käyttöön. Yksi merkin tavoitteista onkin tarjota edistyksellistä teknologiaa kohtuulliseen hintaan kaikkien käytettäväksi. Renault on myös markkinajohtaja sähköautojen myynnissä Euroopassa ja tällä hetkellä joka kolmas Euroopan teillä liikkuva sähköauto on Renault-merkkinen. Tavara-autoissa Renault on ollut myyntitilastojen kärjessä jo kahdenkymmenen vuoden ajan ja Renault ryhmään kuuluva Dacia on voimakkaimmin kasvava automerkki Euroopassa. Suomessa Renault ja Dacia -tuotemerkkien myynti on ollut voimakkaassa kasvussa viimeisten vuosien ajan.

Haemme uuteen työtehtävään Markkinoinnin tuottajaa

Tehtävässäsi varmistat asiakaslupauksemme toteutumisen yhdessä muun tiimin kanssa. Hoidat asiakkuusmarkkinointia kehittämällä, organisoimalla ja toteuttamalla asiakasviestintää ja -tapahtumia. Päivität nettisivujamme ja sosiaalisen median kanavia sekä tuotat niihin sisältöä yhdessä tuote- ja markkinointipäälliköiden kanssa. Toimenkuvaasi kuuluu myös tuotekoulutusten koordinoiminen. Teet tiivistä yhteistyötä sekä sisäisen mainostiimin että ulkoisten tahojen kanssa.

Asiakkaista huolehtiminen on sinulle sydämenasia. Olet oma-aloitteinen ja toimit luontevasti sekä tiimissä että itsenäisesti. Tuot omalla innokkuudellasi ja positiivisella asenteellasi energiaa työyhteisöömme. Sinulla on kyky hallita useita työtehtäviä samanaikaisesti sekä rohkeus tarttua uusiin asioihin ja hoitaa projektit loppuun asti. Edellytämme kokemusta vastaavista työtehtävistä sekä erinomaisia viestintätaitoja suomen ja englannin kielellä. Hallitset sosiaalisen median kanavat ja yleisimmät Office-ohjelmat. Tehtävä on vakituinen ja edellyttää ajoittain joustamista työajoissa sekä matkustamista kotimaassa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työtehtävän autoalan näköalapaikalla sekä mahdollisuuden kehittyä alasi huippuammattilaiseksi. Meillä nautit hyvistä henkilöstöeduista, ja tarjoamme sinulle myös mahdollisuuden autoetuun. Mukava työyhteisö ja ammattitaitoisen tiimin tuki takaavat viihtymisesi meillä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Markkinointi- ja tiedotuspäällikkö Riitta Leskinen, p. 050-5685829, tiistaina 19.11. klo 9.00-11.00 ja torstaina 21.11. klo 9.00-11.00.

Oletko valmis hyppäämään kiehtovan ja vauhdikkaan automaailman näköalapaikalle? Jos vastasit kyllä, hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@bassadone.fi viimeistään 30.11.2019.