(Poistunut julkaisusta)

Markkinoinnin tuottaja
Kuusamon Juusto / co MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2018

Kuusamon Juusto on valmistanut juustoja Koillismaalla, entisessä Lapissa, nykyisellä Pohjois-Pohjanmaalla yli 60 vuoden ajan. Juustot syntyvät pohjoisen perhetilojen vastalypsetystä maidosta ja kypsyvät koskien pauhatessa ja könkäiden hurmatessa vierailijoita läheltä ja kaukaa.

Kuusamon Juusto uudistuu tällä hetkellä vahvistaen juuriaan ja ollen ylpeä pohjoisesta ulottuvuudesta. Tavoitteena on nyt brändin tunnettavuuden ja arvostuksen vahvistaminen. www.kuusamonjuusto.fi

Etsimme nyt uudistuneelle brändillemme rohkeaa ja ideoivaa

Markkinoinnin tuottajaa

Tehtävä on monipuolinen ja pääset kykyjesi mukaan toteuttamaan markkinoinnin tehtäviä hyvin laajasti. Tulet ottamaan vastuullesi markkinoinnin sisällön tuottamisen, vastaten sosiaalisen median päivityksistä ja mainonnasta. Toisin sanoen ylläpidät ja kehität yrityksen brändiä sosiaalisessa mediassa. Markkinoinnin tuottaja suunnittelee ja toteuttaa markkinointitoimenpiteitä ja myymälänäkyvyyttä, koordinoiden samalla mainos- ja mediatoimistoyhteistyötä.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja osoitat kiinnostusta suomalaista ruokaa kohtaan. Nettisivujen toteuttaminen, sisällöntuotanto ja digimarkkinointi ovat sinulle tuttuja työtehtäviä, eikä useiden järjestelmien hallinta tuota sinulle hankaluuksia. Yrityksen äänellä puhuminen SOME-kanavissa on sinulle luontaista, kumpuat hyviä ideoita viraali-ilmiöiden kehittämiseksi. Vaikka sinulta odotetaan innostuneisuutta ja uusia ideoita, on työotteesi kuitenkin vahvasti toiminnallinen. Kommunikoit sujuvasti suullisesti ja kirjallisesti niin suomen kuin englanninkin kielellä. Toimipisteesi sijaitsee valintasi mukaan joko Kuusamossa tai pääkaupunkiseudulla.

Tarjoamme sinulle nyt elämäsi tilaisuuden olla mukana kehittämässä menestyvää suomalaista brändiä!

Jos olet etsimämme henkilö, täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si osoitteessa uratori.mps.fi 26.3.2018 mennessä.  Lisätietoja tehtävästä antaa Toimitusjohtaja Jyrki Vaittinen 15.3, 8:30–10, puh. 040 703 1662 ja muina aikoina MPS-konsultti Liisa Lundström, puh. 040 529 2266.