(Poistunut julkaisusta)

MARKKINOINNIN TUOTEKOORDINAATTORI (määräaikainen)
Hartwall

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2019

Vuoden harmain päivä, Gay Joe -siideri, kesämuistoja herättävä Jaffa, pääyhteistyökumppani Flow-festareilla… eikä Suomesta löydy montaa myymälää ilman Hartwallin juomia. Kaiken takana ovat tietenkin ihmiset, huikeat hartwallilaiset. Tule mukaan tekemään tiimistämme entistäkin menestyvämpi!

MARKKINOINNIN TUOTEKOORDINAATTORI (määräaikainen)

Haluatko mukaan koordinoimaan uutuustuotteidemme lanseerauksia? Kiinnostaako yhteistyö myynnin, tuotannon ja muiden sidosryhmien kanssa? Tule osaksi markkinointitiimiä, jossa pääset myös toimimaan läheisesti Lahden tuotantotiimin kanssa. Tuotekoordinaattorin tehtävässä vastuullasi on tuotteiden perustietojen hallinta. Työskentelet SAP-järjestelmässä luoden nimikkeitä ja kustannusrakenteita, sekä vastaat myös vaadittavien viranomaistietojen toimittamisesta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää tarkkuutta, jämäkkyyttä, itsenäistä työskentelyotetta, joustavuutta ja positiivista palveluasennetta. Olet nopea oppimaan ja näppärä erilaisten järjestelmien kanssa, aiempi kokemus SAP-järjestelmästä katsotaan eduksi. Saat tehtävään perehdytyksen, joten kertynyttä osaamista tärkeämpää meille on oppimiskyky, kiinnostus yksityiskohtiin ja oikea asenne. Toimipaikkasi sijaitsee pääkonttorillamme Helsingin Pitäjänmäellä ja pääset myös työskentelemään viikoittain Lahden toimipisteellä.

Työsuhde on 12kk määräaikaisuus ja aloitus on mahdollisimman nopeasti.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa pe 11.10. klo 9-10 ja ma 14.10 klo 12-13 tutkimus- ja kehityspäällikkö Maija Ankkuri, p. 040 558 1730. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 20.10. mennessä.