(Poistunut julkaisusta)

Markkinoinnin Trainee
Visma PPG Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2018

Etsimme digimarkkinoinnista inspiroituvaa, idearikasta Markkinoinnin Traineeta Turun toimistoomme. Voisitko se olla sinä?


Kehitä markkinoinnin ja digitaalisen liiketoiminnan osaamistasi!


Haemme aktiivista henkilöä, jolla on palava tahto kehittyä markkinoinnin ammattilaiseksi. Ymmärrät tuloshakuista liiketoimintaa ja haluat olla mukana rakentamassa uusia tapoja toimia. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset positiivisen työskentelyotteen ja olet aikaansaava. Odotamme sinulta lisäksi intoa oppia uutta ja sopivasti kunnianhimoa. Työskentelet suomeksi, mutta englannin kielen osaamisesta on hyötyä.


 Edellytämme seuraavien taitojen perusteiden osaamista:

- Sosiaalinen media käyttökokemusta ja osaamista (FB, Insta, Linkedin, Twitter)
- Sisällöntuotanto (uutiskirje, blogi, oppaat)
- Suomen kielen hyvää kirjallista osaamista
- Työhön kuuluu niin suunnittelua kuin toteuttamistaSeuraavat taitojen perusteiden osaaminen on eduksi:

-Hakukoneoptimointi ymmärrys perusteista (SEO)
- Hakukonemainonta ja analytiikka
- Sosiaalinen media (markkinointi)
- Erilaisten digitaalisten alustojen käyttökokemusta ja osaamista


Jos digitaalisen markkinoinnin tehtävät ja työ jatkuvasti kehittyvässä, kansainvälisessä ja innovatiivisessa yrityksessä kiinnostavat, voit olla etsimämme henkilö.


Työpaikka sijaitsee Turussa ja työsuhde on vakituinen. Kuuden kuukauden mittaisen koeaikasi jälkeen voimme tarvittaessa muokata tehtävänkuvaasi ja tehtävänimikettäsi rooliisi paremmin sopivaksi. Oletko valmis ottamaan haasteen vastaan? Vakuuta meidät jättämällä hakemuksesi sekä CV:si palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 26.8.2018.


Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.


Lisätietoja tehtävästä antaa markkinointijohtaja Kristian Lindén 050-4440846


16. elokuuta klo. 10.00-11.00
17. elokuuta klo. 14.00-15.30


 Visma Duetto Oy on edelläkävijä perinnän SaaS-palveluiden tarjoamisessa. Toimintamme perustuu henkilökohtaisten asiantuntijapalveluiden sekä edistyksellisten luotonhallinnan e-palveluiden yhdistämisessä asiakkaamme parhaaksi. Palvelemme noin 40 asiantuntijan voimin yli 3500 asiakasta Suomessa ja ulkomailla. Lue lisää toiminnastamme osoitteessa vismaduetto.fi.

Visma PPG Oy on taloushallintoon, saatavienhallintaan ja lakipalveluihin erikoistunut yritys. Vuonna 1993 perustetun yhtiön pääkonttori on Turussa ja muut toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Tampereella ja Porissa. Visma PPG työllistää 80 työntekijää, ja vuonna 2017 liikevaihto oli 7,8 miljoonaa euroa. Kotisivut www.vismappg.fi.

Taustallamme on kasvava pohjoismainen ohjelmistotalo Visma.