(Poistunut julkaisusta)

Markkinoinnin suunnittelupäällikkö
Työeläkeyhtiö Elo

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2018
Markkinoinnin suunnittelupäällikön tehtävä sijoittuu Elon markkinoinnin ja myynnin tuen toimintoon. Toiminnon tehtäväalueeseen kuuluu mm. Elon brändin ja palveluiden markkinoinnin suunnittelu, johtaminen ja kehittäminen sekä yhteisten markkinointitoimenpiteiden ja Elon näkyvyyden suunnittelu, toteutus ja kehittäminen yhdessä myyntikumppaneiden (LähiTapiola, Fennia ja Turva) kanssa. Lisäksi markkinointi ja myynnin tuki vastaa markkinoinnin tutkimusten suunnittelusta, toteuttamisesta ja hyödyntämisestä sekä asiakkuuksien hankintaan ja hoitoon liittyvien tapahtumien suunnittelusta, toteutuksesta ja kehittämisestä. Tehtävä on vuoden määräaikainen opintovapaan sijaisuus.

Markkinoinnin suunnittelupäällikkönä tehtäviisi kuuluu vastuu Fennia-yhteistyön tukemisesta markkinointiviestinnän ja markkinointiyhteistyön kehittämisen osalta (mm. yhteinen markkinointiviestintä ja -toimenpiteet, markkinoinnillinen näkyvyys Fennian verkkopalveluissa ja verkkopalveluiden kehittäminen sekä yhteisten toimintamallien kehittäminen ja toteuttaminen). Vastaat myös yhteistyöstä yrittäjä- ja toimialajärjestöjen kanssa sekä nimettyjen yhteistyökumppanuuksien markkinoinnillisesta suunnittelusta ja toteutuksesta. Lisäksi osallistut Elon brändin ja yrityskuvan kehittämiseen.

Unelmiemme kandidaatilla on vankka kokemus markkinointiprojektien suunnittelusta, toteutuksesta, seurannasta ja raportoinnista sekä kumppaniyhteistyön hoitamisesta ja kehittämisestä. Omaat lisäksi laajan ymmärryksen markkinointiviestinnän suunnittelusta ja toteutuksesta. Tehtävä vaatii hyvää organisointi-, koordinointi- ja priorisointikykyä sekä erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Lisäksi aikaisempi kokemus asiakkuuksienhallinnan ja markkinoinnin automaatiojärjestelmistä katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle
• tilaisuuden olla mukana rakentamassa Elon toimintaa
• itsenäisen ja haastavan työn markkinoinnin ja kumppaniyhteistyön parissa
• mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi monipuolisesti
• viihtyisän työympäristön Espoon Tapiolassa ja parhaat työkaverit

Elon yrityskulttuurille on ominaista avoimuus ja yhteistyö sekä luottamus ja tuloksellisuus. Uskomme pitkäjänteisen kehittämisen ja sujuvan arjen tukemisen näkyvän elolaisten työhyvinvointina ja sitä kautta alan parhaana asiakaskokemuksena.

Lisätietoja tehtävästä antaa markkinointijohtaja Joni Tikkanen puhelimitse 15.3. klo 13-14 ja 22.3. klo 10-11, puh. 0408380822. Työ saattaa sijoittua tehtäväksi myös viikonloppuisin.

Täytäthän hakulomakkeen palkkatoiveineen sekä liität mukaan hakemuskirjeesi ja CV:si viimeistään 26.3.2018 osoitteessa www.elo.fi/rekry.