MARKKINOINNIN SUUNNITTELIJA
Dagsmark Petfood Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2022

Haemme osaavaa ja kokenutta markkinoinnin suunnittelijaa Dagsmark Petfoodin markkinointitiimiin. Monipuoliseen tehtävänkuvaasi kuuluvat niin markkinointikampanjoiden projektihallinta kuin graafisen suunnittelun monipuoliset tehtävätkin.

Markkinoinnin suunnittelijana pääset osaksi dynaamista ja osaavaa markkinointitiimiämme, jossa työskentelee tällä hetkellä 4 henkilöä. Tiimiä johtaa markkinointijohtajamme. Teemme monipuolista nykyaikaista markkinointia suomalaisille kuluttajille ja lemmikkien omistajille, joka näkyy niin verkossa kuin kaupassakin.

Työssäsi vastaat tiimin erilaisten käynnissä olevien markkinointikampanjoiden toteutuksesta, seurannasta ja analysoinnista – määritellyn markkinoinnin vuosisuunnitelman pohjalta. Pidät sujuvasti töiden lankoja käsissäsi ja huolehdit aikatauluista myös ulkopuolisten kumppanien suuntaan (mainostoimistot, painotalot jne.). Hallitset graafisen suunnittelun perusohjelmistojen käytön (Adobe InDesign, Photoshop, mahdollisesti Illustrator). Sinulla on myös kokemusta graafisten aineistojen muokkaustyöstä ja painoaineistojen tekemisestä (esitteet, hinnastot, pakkausaineistot ym.). Muu graafisen suunnittelun osaaminen on selkeä etu, mutta ei vaatimuksena tähän tehtävään. Teet yhteistyötä myös mainostoimistojen kanssa.

Odotamme, että sinulla on jo vahvaa kokemusta brändimarkkinoinnista ja vahvaa halua kehittää osaamistasi edelleen. Sinulla on työkokemusta vastaavista työtehtävistä/toimenkuvasta. Pystyt tuottamaan sujuvaa suomen kieltä ja sinulla on myös visuaalista silmää. 

Henkilönä toivomme sinun oleva inspiroiva, innostuva ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Kommunikoit niin suomeksi kuin englanniksikin. Osaat ennenkaikkea pitää useita lankoja samanaikaisesti käsissäsi hektisissäkin hetkissä. Mutta mikä tärkeintä - haluat jatkuvasti kehittyä ja oppia myös uutta. Pystyt myös työskentelemään etänä, mutta olet tarvittaessa valmis myös tulemaan Loimaalle työpalaveriin.
 
Tunnistatko tehtävän omaksesi? Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalilla Matti Narsakka (p. 040 482 1513). Tavoitat Matin parhaiten joko ke 12.1.2022 klo 10-11 tai pe 14.1.2022 klo 9-10. Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 24.1.2022 osoitteessa mercuriurval.fi, tunnuksella FI-16672. 
 
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1549657
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät, Markkinointi ja media, Viestintä, Asiakaspalvelu, Kaupan ala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 24.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kanta-Häme, Päijät-Häme, Kymenlaakso, Pirkanmaa, Uusimaa, Ahvenanmaa, Etelä-Pohjanmaa, Keski-Pohjanmaa, Pohjanmaa, Satakunta, Varsinais-Suomi, Ahvenanmaa, Loimaa