(Poistunut julkaisusta)

MARKKINOINNIN SUUNNITTELIJA, ÄITIYSLOMASIJAISUUS
Vallila Collection Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2020

Etsimme monipuolista markkinoinnin ja mainonnan osaajaa Vallilan viestintä- ja markkinointitiimiin äitiyslomasijaiseksi huhtikuusta alkaen.

Vastuualueenasi on Vallila Collection Oy:n kuluttajatuotteiden taktisen markkinoinnin operatiivinen suunnittelu ja toteutus digitaalisiin ja analogisiin kanaviin. Tavoitteellisen ja tuloksellisen markkinoinnin lisäksi vastaat sosiaalisen median kanavista, niiden sisällöstä ja päivittämisestä sekä tuet verkkokaupan ja tukkuliiketoiminnan markkinoinnin tarpeita. Työskentelet bränditiimimme ja myynnin välissä optimoiden luovia sisältöjämme kaupallisesti kannattavaan muotoon. Hyödynnät dataa ja analytiikkaa ja optimoit tekemistämme parhaalle tuottavuustasolle. Olet proaktiivinen ja ratkaisuhakuinen oman alasi asiantuntija, etkä pelkää jakaa ajatuksiasi yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Hallussasi ovat printtimedian ostaminen ja muut tarvittavat perinteisen markkinoinnin muodot. Olet myös sujuvasanainen kirjoittaja ja sisällöntuottaja. 

Tulevassa työssäsi Vallilalla

1) Suunnittelet ja toteutat myymälöiden taktiset mainoskampanjat verkossa, printissä ja kauppakeskuskanavissa sekä tuet verkkokaupan ja tukkuliiketoiminnan digimarkkinointia
2) Määrittelet myymälämarkkinoinnin taktiset viestit ja mainosmateriaalit
3) Päivität sosiaalisen median alustat ja kehität niitä kaupallisesti analytiikkaa hyödyntäen
4) Rakennat luovia ja kohdennettuja uutiskirjekampanjoita 
6) Etsit uusia kanavia myymälöiden näkyvyyteen kivijalassa ja verkossa

Edellytämme sinulta

•    Kokemusta perinteisestä markkinoinnista, kuten kampanjasuunnittelusta printtiin
•    Ajantasaiset taidot sekä vahvaa näyttöä sähköisestä markkinoinnista
•    Sosiaalisen median alustojen, trendien ja ilmiöiden tuntemusta
•    Google Analytics, Facebook Ads, Office- ja Photoshop-ohjelmat. Muut suunnitteluohjelmat plussaa.
•    Visuaalista silmää ja hyvää kirjoitustaitoa suomeksi ja englanniksi
•    Varma ja itsenäinen työskentelytapa ja hyvät vuorovaikutustaidot
•    Mittareinasi ovat myynti, tavoittavuus ja konversiot
•    Plussaa valokuvan ja liikkuvan kuvan tuottaminen työstämiisi some-kanaviin.

Tarjoamme sinulle lämminhenkisen työyhteisön ja monipuolisia työtehtäviä vahvan suomalaisen brändin parissa. Markkinointitiimi on tukenasi tehtävässä onnistumisessa ja tarjoamme sinulle hyvät työsuhde-edut. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Vallilassa. 


Hae jo nyt, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Viimeinen hakupäivä on 23.2.2020. Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen rekrytointi@vallilainterior.fi otsikolla ”Markkinoinnin suunnittelija, Oma etunimesi”.

Jos sinulle herää kysymyksiä, niin voit olla yhteydessä markkinointipäällikkö Sissi Ehrströmiin, puh. 0400 801 765 tai sähköpostitse sissi.ehrstrom@vallilainterior.fi