(Poistunut julkaisusta)

Markkinoinnin strategiapäällikkö
S-ryhmä

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2020

Ovatko strategisen markkinoinnin suunnittelu ja kehittäminen intohimosi? Haluatko mukaan kehittämään Suomen tärkeimpiä brändejä? Hyvä, sillä meillä pääset tekemään juuri näitä asioita!

SOK MEDIA vastaa S-ryhmän asiakas- ja markkinaymmärryksen hyödynnettävyydestä, brändien kehittämisestä, viestinnästä, markkinoinnista kanavineen sekä näihin liittyvästä digitaalisesta palvelukehityksestä. Meillä pääset vaikuttamaan Suomen tärkeimpien brändien kehittämiseen. Vastuullamme ovat kaikille suomalaisille tutut brändit, kuten ABC, Sokos, Food Market Herkku, S-Market, Alepa, Sale ja Prisma.

SOK MEDIA on kansainvälisesti palkittu työstään. Lisää voit lukea täältä.

Tehtävänkuvasi tarkemmin

Brand Strategist -roolissa tehtäväsi keskittyvät markkinointistrategian rakentamiseen nimetyille S-ryhmän brändeille. Vastaat strategian toimeenpanosta yhdessä tiimin kanssa. Tulosten mittaaminen, markkinointi-investointien tuoton seuranta ja tulosten raportointi johdolle ovat tärkeä osa tehtävääsi.

Avaimet menestymiseen tässä tehtävässä antavat kyky johtaa tutkimusta ja analysoida dataa. Toivomme, että olet jo aiemmin urallasi kerryttänyt kokemusta datavetoisesta monikanavaisesta markkinoinnista ja ymmärrät digitaalisten palveluiden roolin osana modernia markkinointia. Parhaan pohjan tehtävässä menestymiseen antaa useamman vuoden kokemus markkinoinnin johtamisesta. Sinulla voi olla kokemusta myös liiketoiminnan kehittämisestä.  

Etsimme paitsi ammatillista osaamista, myös joukkoomme sopivaa persoonaa. Uskomme, että viihdyt kanssamme, mikäli olet yhteistyötaitoinen ja lähestyt asioita energisesti ja positiivisen kautta. Työskentelyotteeltasi toivomme sinun olevan ratkaisukeskeinen ja aikaansaava, sekä omaavan myyntihenkisyyttä, kykyä kuunnella liiketoimintaa ja kehittää toimintamalleja. Arvostamme kokemusta työskentelystä markkinointitoimistoissa ja/tai konsulttina.

Miksi juuri meille töihin?

Meillä saat pöydällesi monipuolisen tehtäväkokonaisuuden S-ryhmän ja yhteistyökumppaniemme brändien parissa. Tehtäviesi vaikutuskenttä on suuri, sillä pääset työssäsi vaikuttamaan brändiemme kautta suomalaisten arkeen. Haluamme jatkuvasti kehittyä, ja tarjoamme myös sinulle mahdollisuuden kehittyä laaja-alaisesti markkinoinnin ammattilaisten työyhteisössä.

Tarjoamme sinulle myös Suomen parhaat henkilöstöedut.

Tule työkaveriksemme!

Tähän tehtävään voit hakea oheisen hakulomakkeen kautta 06.03.2020 saakka. Lisätietoja antaa Head of Marketing Planning Ida Virkki. Idan tavoitat parhaiten puhelimitse 27.2. klo 14-15 välillä numerosta 0503653782 tai muuten sähköpostitse ida.virkki@sok.fi.