(Poistunut julkaisusta)

Markkinoinnin strategiapäällikkö
SOK MEDIA

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2018

SOK MEDIA on kaupparyhmän markkinoinnin asiantuntijayksikkö, joka johtaa kaupparyhmän muutosta Suomen suurimmasta markkinoijasta Suomen parhaaksi markkinoijaksi. SOK MEDIAssa pääset palvelemaan Suomen arvokkaimpien brändien liiketoiminnan kehittämistä ja aitiopaikalta kehittämään koko kansaa puhuttelevia kaupallisia konsepteja ja digitaalisia palveluita ja markkinointitekoja.

Tehtävänäsi on markkinointistrategian rakentaminen nimetyille S-ryhmän brändeille tai S-ryhmän partnereille tiiviissä yhteistyössä liiketoimintajohdon kanssa. SOK MEDIAn vastuulla olevat brändit ovat ABC, Sokos, Food Market Herkku, S-Market, Alepa, Sale, Prisma ja Kodin Terra sekä asiakasomistajuuden brändi S. S-ryhmän valtakunnallisia bonuspartnereita ovat mm. Lähitapiola, Elisa, Silmäasema, Oral Hammaslääkärit, Eckerö Line, Viking Line, Easy Fit ja Ladyline ja Vantaan Energia. Vastaat strategian toimeenpanosta yhdessä tiimin kanssa. Tulosten mittaaminen, markkinointi-investointien tuoton seuranta ja tulosten raportointi johdolle ovat tärkeä osa tehtävääsi. Kyky johtaa tutkimuksia ja analysoida dataa on olennainen osa tehtävässä menestymistä.

Toivomme, että olet kerryttänyt kokemusta datavetoisesta monikanavaisesta markkinoinnista ja ymmärrät digitaalisten palveluiden roolin osana modernia markkinointia. Sinulla on vähintään 10 vuotta kokemusta markkinoinnin johtamisesta ja mahdollisesti kokemusta liiketoiminnan johtamisesta. Sinulla on näyttöjä strategisten muutosten läpiviennistä ja vahva ymmärrys siitä, mitä markkinoinnilla voi saada aikaan ja mitä ei.

Ammatillisen osaamisen lisäksi etsimme oikeaa persoonaa. Sinulla on erinomaiset yhteistyötaidot ja olet energinen ja positiivinen tekijä. Työskentelyotteesi on ratkaisukeskeinen ja aikaansaava. Sinulla on myyntihenkisyyttä, kykyä kuunnella liiketoimintaa ja kehittää toimintamalleja.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkokonaisuuden S-ryhmän ja sen yhteistyökumppaneiden brändien parissa ja mahdollisuuden kehittyä laaja-alaisesti markkinoinnin ammattilaisten työyhteisössä. Tarjolla on Suomen parhaat henkilöstöedut.

Lisätietoja antaa Head of Marketing Strategy Janne Lehtinen (p. 010 768 0730). Parhaiten tavoitettavissa puhelimitse ma 5.11. klo 16-18 ja ti 6.11. klo 12-14. Hakemukset tehtävään palkkatoiveineen oheisen hakulomakkeen kautta. Hakuaika päättyy 19.11.2018. Työpaikka sijaitsee Ässäkeskuksessa Vallilassa.