(Poistunut julkaisusta)

Markkinoinnin projektipäällikkö
SOK MEDIA, Markkinointi

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.10.2018

SOK MEDIA on S-ryhmän markkinoinnin asiantuntijayksikkö, joka johtaa kaupparyhmän muutosta Suomen suurimmasta vähittäiskaupan markkinoijasta Euroopan parhaaksi. SOK MEDIAssa pääset palvelemaan Suomen tunnetuimpien brändien liiketoiminnan kehittämistä ja luomaan koko kansaa puhuttelevia kaupallisia konsepteja, digitaalisia palveluita ja markkinointitekoja. SOK MEDIAn vastuulla olevat brändit ovat ABC, Sokos, Stockmann Herkku, S-Market, Alepa, Sale, Prisma ja Kodin Terra sekä asiakasomistajuuden brändi S.

Toimenkuvaasi kuuluvat marketkaupan ketjujen markkinointikonseptien ja monikanavaisten kampanjoiden toteutus ja jalkautus sekä sisäisten että ulkoisten sidosryhmien kanssa. Sen lisäksi olet myös vahvasti mukana suunnittelussa vaihtelevien projektitiimien kanssa. Ulkoiset kumppanit koostuvat suunnittelu- ja tuotantotoimistoista sekä mediatoimistosta. Projektipäällikkönä langat pysyvät käsissäsi ja varmistat, että projekteissa saavutetaan asetetut tavoitteet reunaehtojen mukaisesti. Haluat tehdä laadukasta ja vaikuttavaa markkinointia. Raportoit markkinointipäällikölle (Head of Marketing Operations).

KOKEMUS JA OSAAMINEN
Etsimme henkilöä, jolla on näyttöjä monipuolisesta ja innovatiivisesta markkinointikeinojen hyödyntämisestä ja tavoitteellisesta kumppaniverkoston johtamisesta. Ymmärrät kokonaisuuksia ja olet perillä markkinoinnin kustannusrakenteista. Olet osoittanut, että pystyt kiireessäkin viemään useita rinnakkaisia projekteja eteenpäin. Taustasi voi olla esimerkiksi mainostoimistosta.

PERSOONA JA TYÖSKENTELYTYYLI
Ammatillisen osaamisen lisäksi etsimme oikeaa persoonaa. Sinulla on erinomaiset yhteistyötaidot ja olet energinen ja positiivinen tekijä. Työskentelyotteesi on ratkaisukeskeinen ja aikaansaava. Sinulla on palveluasennetta, kykyä kuunnella liiketoimintaa ja kehittää prosesseja.

Arvostamme myös, että omaat näkemystä ja olet kiinnostunut markkinoinnin trendeistä sekä kehityksestä.

TARJOAMME
Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkokonaisuuden S-ryhmän marketkaupan brändien parissa ja mahdollisuuden kehittyä laaja-alaisesti markkinoinnin ammattilaisten työyhteisössä. Tarjolla on Suomen parhaat henkilöstöedut.

Lisätietoja antaa Head of Marketing Operations Minni Jaakola, parhaiten tavoitettavissa puhelimitse (+358 40 772 2633) torstaina 11.10. klo 15-17. Hakemukset tehtävään palkkatoiveineen oheisen hakulomakkeen kautta. Hakuaika päättyy su 21.10.2018.