(Poistunut julkaisusta)

Markkinoinnin projektipäällikkö
A-lehdet Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2018

Markkinointitiimimme ideoi ja toteuttaa strategialähtöistä, tuloksellista ja luovaa markkinointia ja viestintää sekä kuluttaja- että yritysasiakkaille.

Haemme markkinoinnin projektipäällikköä perhevapaan sijaisuuteen, noin vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen. Olet osa markkinoinnin ja viestinnän kuuden hengen tiimiä, mutta vastaat itsenäisesti sinulle sovitusta kokonaisuudesta ja kanavista.

Toimit kiinteässä yhteistyössä liiketoiminnan ja myyntiemme kanssa. Sinulla on vahvat näytöt ja osaaminen markkinointiviestinnästä digitaalisissa kanavissa sekä kykyä hallita isoja kokonaisuuksia. Vastaat sinulle osoitettujen projektien tavoitteiden määrittelystä ja budjetista sekä raportoinnista.

Olet oma-aloitteinen ja yhteistyökykyinen tiimipelaaja, joka pystyy tarvittaessa vetämään useita projekteja samanaikaisesti.

Ydintehtäviäsi ovat:
- digitaalisten markkinointitoimenpiteiden suunnittelu ja toteutus
- toimiminen tiiviissä yhteistyössä sisäisten sidosryhmien sekä ulkoisten kumppanien kanssa esim. mainostoimisto, mediatoimisto
- toimenpiteiden kannattavuuden seuranta ja raportointi.

Toivomme sinulta:
- kokemusta digitaalisen markkinointiviestinnän suunnittelusta
- kokemusta digitaalisista työkaluista, alustoista ja kanavista
- hyviä tiimityötaitoja, kokemus media-alasta katsotaan eduksi
- soveltuvaa korkeakoulututkintoa.

Tarjoamme näköalatehtävän innostavassa mediatalossa sekä energisen ja sitoutuneen työyhteisön. Meille on tärkeää yhdessä tekeminen ja kunnianhimoisiin tavoitteisiin sitoutuminen. Työpaikkasi sijaitsee A-lehtitalossa, merellisessä ympäristössä Helsingin Kulosaaressa.

Lisätietoja tehtävästä antaa to 20.9. kello 14.00–16.00 ja ma 24.9. klo 9.00–10.00 CMO Terhi Hauskamaa, p. +358 50 414 4260.

Lähetäthän hakemuksen ja cv:n palkkatoiveineen viimeistään keskiviikkona 26.9.2018. Jatkoon valituille tulemme lähettämään muutaman videokysymyksen. Pyrimme täyttämään tehtävän 22.10.2018 alkaen.