(Poistunut julkaisusta)

Markkinoinnin projektikoordinaattori Helsinkiin
Bonava Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2019

Meille koti on paljon muutakin kuin talo, jossa asutaan. Siksi luomme onnellisia naapurustoja, joihin ihmiset tuntevat kuuluvansa. Onnistuaksemme tässä haastamme sekä omia että alamme toimintatapoja. Meillä on tavoitteet korkealla, vahvat juuret sekä innostava ilmapiiri ja tiimihenki. Haluatko olla mukana luomassa parempaa elämää ja parempia koteja asiakkaillemme?

Etsimme nyt Markkinoinnin projektikoordinaattoria vastaamaan Bonava Suomen projektimarkkinoinnin edistämisestä yhdessä markkinointitiimin kanssa.

Tehtävä sijaitsee Bonavan moderneissa toimitiloissa Helsingin ydinkeskustassa, Sanomatalossa.  Tehtävä on määräaikainen äitiysloman sijaisuus päättyen aikaisintaan 31.10.2020.

Sinun roolisi

Tehtävässä toimit läheisessä yhteistyössä Bonavan alueyksiköiden kanssa. Toimit markkinointitiimin edustajana alueyksiköissä ja koordinoit asuntokohteidemme markkinointia. Olet mukana projekteissa alusta loppuun saakka ja asuntokohteiden projektipalavereissa otat kantaa markkinointiin liittyviin asioihin oman asiantuntijuutesi kautta. Pääset tuottamaan markkinointisuunnitelmia ja varmistamaan niiden toteutumisen. Ideoit rohkeasti uusia tuloksekkaita markkinointitoimenpiteitä tiiviissä yhteistyössä muun markkinointitiimin kanssa. Lisäksi tehtävä pitää sisällään joitakin viikoittaisia rutiinitehtäviä sekä nettisivuille tehtäviä päivityksiä omien nimettyjen projektiesi osalta. Tehtävä sisältää jonkin verran matkustamista Suomessa.

Odotamme

Tehtävä edellyttää muutaman vuoden kokemusta markkinoinnin tehtävistä. Työskentelet systemaattisesti ja pystyt edistämään useita projekteja yhtäaikaisesti. Osaat suhtautua pitkäjänteisesti projekteihin ja ymmärrät, että asiat eivät aina tapahdu heti. Toivomme myös, että olet idearikas ja tuot markkinointitiimiin uusia ajatuksia.  Olet asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on vahvat tiimityötaidot, jotka nousevat esiin tiiviissä ja hyvähenkisessä markkinointitiimissämme. Suhtaudut intohimoisesti markkinointiin ja olet myyntihenkinen. Sinulla on mielellään tehtävään soveltuva vähintään AMK-tasoinen tutkinto ja pystyt kommunikoimaan sujuvasti myös englannin kielellä.

Bonava

Meillä on kunnianhimoinen kulttuuri ja intohimoa toteuttaa parempia koteja ja parempaa elämää asiakkaillemme. Pääset kanssamme jännittävälle ja innostavalle matkalle, jossa uuden alku yhdistyy vankkaan ammattitaitoon ja vuosikymmenten kokemukseen. Meillä saat mahdollisuuden kehittää osaamistasi, vaikuttaa omaan kehitykseesi sekä rakentaa tulevaisuuden Bonava Suomea. Motivoitunut ja sitoutunut henkilöstö on koko toimintamme sydän. Henkilöstömme avulla voimme saavuttaa visiomme luoda onnellisia naapurustoja, jonne ihmiset tuntevat kuuluvansa

Join our journey

Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 25.8.2019. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoa tehtävästä antaa markkinointipäällikkö Maiju Koivunen-Vinkvist (+35840 590 4746, maiju.koivunen-vinkvist@bonava.com) keskiviikkona 14.8. klo 14-15, maanantaina 19.8. klo 9-10 ja perjantaina 23.8. klo 9-10.