(Poistunut julkaisusta)

Markkinoinnin PROJEKTIKOORDINAATTORI AINEISTONHALLINTAAN
Gredi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2018

Haemme dynaamiseen ja kasvavaan joukkueeseemme Espoon Otaniemeen motivoituneita pelaajia. Oletko Sinä seuraava markkinoinnin

PROJEKTIKOORDINAATTORI digitaaliseen aineistonhallintaan

Digital Asset Management Specialistina työskentelet monipuolisissa digitaalisen aineistonhallinnan tehtävissä osana asiakas- ja tuotantotiimiä. Toimit avainroolissa asiakkaidemme tarpeiden ja arvojen toteuttajana, sekä tuottajana digitaalisten materiaalien ja niiden lisäarvotietojen suunnittelussa, tuotannossa ja monimediakäytössä. Osallistut asiakaspalavereihin, perustat ja jalkautat uusia palveluja yhdessä asiakaspalvelutiimin kanssa sekä järjestät myös käyttökoulutuksia asiakkaillemme.

Tehtävässä menestymiseen Sinulla on

  • Asiakaspalveluasenne ja kyky hoitaa monta hanketta samanaikaisesti itsenäisellä ja proaktiivisella otteella
  • Kokemusta digi- ja printtiaineistojen parissa viestinnän, brändin ja markkinoinnin toteutuksissa
  • Ymmärrys ja kiinnostus yritysten brändi- ja markkinointiaineistojen (digi ja printti) tuottamisesta, hallinnasta ja jakamisesta sekä laadunvalvonnasta
  • Tietoa monikanavaisten digitaalisten aineistojen vaateista ja ominaisuuksista, kuten resoluutioista, väriavaruuksista ja tiedostomuodoista
  • Perusteet seuraavista ohjelmista tai alustoista: Adobe CC, Microsoft Office ja WordPress, Indesign ja PhotoShop
  • Kokemusta www-ratkaisujen suunnittelusta ja toteuttamisesta (HTML- tai CSS-osaamista)

Tärkeintä on positiivinen asenne, innostus kehittyä digitaalisen aineistonhallinnan rautaiseksi ammattilaiseksi sekä intohimo asiakasratkaisujemme rakentamiseen.

Innostut työstä, joka vaatii systemaattisuutta, itsenäisyyttä, tiimityötä, oma-aloitteisuutta ja pitkäjänteistä sitoutumista loistavien asiakkuuksien ja oman osaamisen kehittämiseen. Työotteesi on tuloshakuinen, järjestelmällinen ja ratkaisukeskeinen. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Tarjoamme erinomaiset edut, loistavan työilmapiirin sekä osaavat ja motivoituneet kollegat. Innostuneessa ja ammattitaitoisessa tiimissämme on tekemisen meininkiä ja olemme valmiita antamaan kaikkemme asiakkaidemme vuoksi. Ja kun asiakkaamme menestyy, myös me menestymme.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään alla olevan linkin kautta 15.11.2018 mennessä. Aloitamme toki haastattelut jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Target Headhunting Oy konsultti Jukka Mustonen, email jukka.mustonen@targetheadhunting.fi ja puhelin 050 4348140.