(Poistunut julkaisusta)

Markkinoinnin pooli
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.7.2019

Markkinoinnin ammattilainen, haluaisitko kuulua osaksi markkinoinnin osaajien pooliamme?

Haluaisitko olla mukana markkinoinnin tehtävien hauissamme ilman erillistä työhakemusta jokaiseen toimeen? Haluaisitko saada tiedon meillä avautuvista ja sinulle soveltuvista tehtävistä ennen muita?

Haemme nyt markkinoinnin pooliimme osaajia, jotka ovat kiinnostuneita kartoittamaan tulevaisuuden uramahdollisuuksiaan. Työnhaku voi olla kohdallasi ajankohtainen vasta myöhemminkin, poolissamme pystyt määrittelemään, millaisista tehtävistä olet kiinnostunut kuulemaan ja milloin.

Mitä pooliin liittyminen tarjoaa sinulle? Haastattelun jälkeen saat meillä avautuvista ja sinulle soveltuvista työpaikoista tiedon jo ennen kuin avaamme haun julkiseksi. Kun olet poolissamme, sinut on esihaastateltu, jonka jälkeen hakuprosessi sujuu nopeammin ja vaivattomasti.

Hakuprosessi

Voit jättää hakemuksen tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta. Toivomme, että liität hakemukseesi CV:n ja palkkatoiveen sekä kerrot tarkemmin, millaisista tehtävistä olisit kiinnostunut. Käsittelemme hakemuksia saapumisjärjestyksessä ja kutsumme sopivimmat haastatteluun.

Lisätietoja

HR-Konsultti Heta Rohkimainen, +358 40 630 8101, heta.rohkimainen@workpower.fi