(Poistunut julkaisusta)

Markkinoinnin pooli
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2019

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt.

Markkinoinnin ammattilainen, haluaisitko kuulua osaksi markkinoinnin osaajien pooliamme?

Haluaisitko olla mukana markkinoinnin tehtävien hauissamme ilman erillistä työhakemusta jokaiseen toimeen? Haluaisitko saada tiedon meillä avautuvista ja sinulle soveltuvista tehtävistä ennen muita?

Haemme nyt markkinoinnin pooliimme osaajia, jotka ovat kiinnostuneita kartoittamaan tulevaisuuden uramahdollisuuksiaan. Työnhaku voi olla kohdallasi ajankohtainen vasta myöhemminkin, poolissamme pystyt määrittelemään, millaisista tehtävistä olet kiinnostunut kuulemaan ja milloin.

Mitä pooliin liittyminen tarjoaa sinulle? Haastattelun jälkeen saat meillä avautuvista ja sinulle soveltuvista työpaikoista tiedon jo ennen kuin avaamme haun julkiseksi. Kun olet poolissamme, sinut on esihaastateltu, jonka jälkeen hakuprosessi sujuu nopeammin ja vaivattomasti.

Hakuprosessi

Voit jättää hakemuksen tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta. Toivomme, että liität hakemukseesi CV:n ja palkkatoiveen sekä kerrot tarkemmin, millaisista tehtävistä olisit kiinnostunut. Käsittelemme hakemuksia saapumisjärjestyksessä. 

Lisätietoja

WorkPower 360° tiimin Rekrytoija Emilia Järvenpää, emilia.jarvenpaa@workpower.fi