(Poistunut julkaisusta)

Markkinoinnin pooli
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2018

WorkPower on luotettava, vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain WorkPowerin kautta saa työtä yli 2000 henkilöä. Liikevaihtomme on noin 24 Me, myyntimme kasvoi 60 % edellisvuodesta ja kasvumme jatkuu yhä.

Markkinoinnin ammattilainen, haluaisitko kuulua osaksi markkinoinnin osaajien pooliamme?

Haluaisitko olla mukana markkinoinnin tehtävien hauissamme ilman erillistä työhakemusta jokaiseen toimeen? Haluaisitko saada tiedon meillä avautuvista ja sinulle soveltuvista tehtävistä ennen muita?

Haemme nyt markkinoinnin pooliimme osaajia, jotka ovat kiinnostuneita kartoittamaan tulevaisuuden uramahdollisuuksiaan. Työnhaku voi olla kohdallasi ajankohtainen vasta myöhemminkin, poolissamme pystyt määrittelemään, millaisista tehtävistä olet kiinnostunut kuulemaan ja milloin.

Mitä pooliin liittyminen tarjoaa sinulle? Haastattelun jälkeen saat meillä avautuvista ja sinulle soveltuvista työpaikoista tiedon jo ennen kuin avaamme haun julkiseksi. Kun olet poolissamme, sinut on esihaastateltu, jonka jälkeen hakuprosessi sujuu nopeammin ja vaivattomasti.

Lähetä järjestelmämme kautta hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera ja kerro tarkemmin, millaisista tehtävistä olisit kiinnostunut. Käsittelemme hakemuksia saapumisjärjestyksessä. 

Lisätietoja: 

WorkPower 360° tiimin HR-koordinaattori Erica Ollikainen, erica.ollikainen@workpower.fi