Markkinoinnin osaajaa

Business Joensuu Oy
Tietoa tehtävästä

Business Joensuun Invest in ja sijoittumispalvelut -yksikköön haetaan nyt

Markkinoinnin osaajaa

Joensuussa toimii Euroopan johtava metsäbiotalouden tutkimus-, koulutus- ja yrityskokonaisuus. Seudun metalliteollisuus on ainutlaatuisen monipuolinen. Seudulla toimii yli 250 metalli- ja muovialan yritystä, joissa on yli 5 000 työpaikkaa ja yli miljardi liikevaihtoa. Alueen ICT-ala kasvaa vauhdilla. Vuonna 2021 avattava Photonics Center on liiketoimintaa ainutlaatuisella tavalla vauhdittava toimintaympäristö, joka tarjoaa yrityksille osaajat, laiteinfran, toimitilat, verkostot ja rahoituksen yhdestä paikasta.

Markkinoimme Joensuun seutua yrityksille, sijoittajille ja osaajille Suomessa ja maailmalla. Paketoimme yhdessä muiden toimijoiden kanssa alueen mahdollisuuksia myytäviksi kokonaisuuksiksi ja teemme aktiivista myynti- ja markkinointityötä. Rakennamme Joensuun seudun business-brändiä tehden aluetta tunnetuksi kärkitoimialoilla. Tulokset näkyvät seudulle sijoittuneina yrityksinä ja investointeina, jotka tukevat myös seudulla jo toimivien yritysten kasvua. Vuonna 2020 seudulle tuli muualta Suomesta ja maailmalta 61 yritystä ja tulijoiden määrä on kasvanut vuosittain.

Haemme Invest in ja sijoittuminen -toiminnalle markkinoinnin ammattilaista, joka vastaa invest in -seutumarkkinoinnin toteuttamisesta ja kehittämisestä. Haemme osaajaa, jolla on raudan kova kokemus yritysmarkkinoinnista ja mediaviestinnästä, erinomaiset vuorovaikutustaidot suomeksi ja englanniksi ja halua oppia uutta. Tehtävä tarjoaa näköalapaikan Joensuun seudun elinkeinoelämään ja kansainväliseen kenttään. Saat mahdollisuuden ja edellytykset olla mukana houkuttelemassa alueelle uusia toimijoita kiihdyttämään erinomaisessa vauhdissa olevaa Joensuun seudun kasvua.

Tulet vastaamaan seutumarkkinoinnin toteuttamisesta ja kehittämisestä osana invest in- ja sijoittumispalvelut- tiimiä. Teet kärkitoimialoja tunnetuksi kohdemarkkinoilla ja kehität tuloksekkaasti Joensuun seudun tunnettuutta ja houkuttelevuutta investointikohteena. Teet konkreettisia markkinoinnin toimenpiteitä. Tuotat mm. sisältöjä ja materiaaleja, jaat yritysuutisia sekä työskentelet asiakkaiden kanssa erilaisissa markkinointitapahtumissa.

Odotamme sinulta:

  • Markkinointikokemusta vähintään 5 vuotta
  • Kokemusta kansainvälisestä liiketoiminnasta
  • Viestinnän ja markkinoinnin työkalujen hyvää tuntemusta
  • Sosiaalisen median viestinnän kokemusta
  • Media-alan tuntemusta
  • Asiakaspalveluhenkisyyttä ja ratkaisulähtöisyyttä
  • Tavoitteellista ja määrätietoista toimintaa
  • Korkeakoulututkintoa
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista osaamista. Muu kielitaito on eduksi.

Business Joensuu Oy tarjoaa dynaamisen ja ketterän yrityksen toimintakulttuurin. Yhtiö aloitti toimintansa vuoden 2019 alussa. Tarjoamme palveluita yritysten käynnistämiseen, kasvuun ja kansainvälistymiseen, investointeihin ja sijoittumiseen alueelle, sekä Tiedepuiston tila- ja tapahtumapalveluita. Lisäksi Business Joensuu tuottaa eri toimialojen kasvu- ja kilpailukykyohjelmia, jotka luovat yrityksille parhaat edellytykset toimia Joensuun seudulla. Toimintamme lähtökohtana on asiakastarpeisiin vastaaminen hyvällä sykkeellä ja tuloksellisesti sekä proaktiivinen, ketterä ja ammattitaitoinen yhteistyö. Toimitilamme ovat erittäin modernit ja asiakkaiden sekä henkilöstön arvostamat.

Toimipiste on Joensuussa, mutta tehtävä edellyttää matkustamista Suomessa ja ulkomailla. Teemme luonnollisesti myös etätöitä.

Mikäli koet tehtävän omaksesi, niin lähetä hakemuksesi careers@businessjoensuu.fi viimeistään ma 19.4.2021 viitteellä ”Markkinoinnin osaaja”. Liitä hakemukseen CV ja palkkatoiveesi.

Toimi nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia myös hakuajan kuluessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelujohtaja Pauliina Pikkujämsä, puh 040 7434 362, tiedustelut 13.-15.4. klo 8-9.

Yhteystiedot

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 19.4.2021 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Tutustu työpaikkaan" -linkin kautta.

Tietoa työnantajasta