Markkinoinnin osaaja
Cisa Drinks Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 21.9.2021

Cisa Drinks Oy on Suomen nopeimmin kasvava alkoholijuomien maahantuonti- ja jakeluyhtiö, jonka liikevaihto oli vuonna 2020 noin 35 miljoonaa euroa. Yhtiö tunnetaan parhaiten Suomen suurimmista viinituotemerkeistä kuten Duas Uvas, Espiritu de Chile ja Piqueras sekä kuluttajille suunnatusta Suomen suurimmasta viini ja ruoka -portaalista, jossa on yli 200 000 jäsentä: www.rosaviinijaruoka.fi
Cisa Drinks Oy on osa Viva Wine Groupia, joka on Tukholmassa päämajaa pitävä Skandinavian suurin viinien maahantuoja.

Cisa Drinks Oy:n vahvan kasvun myötä etsimme nyt heidän kanssaan markkinoinnin osaajaa heidän ketterästi toimivaan organisaatioonsa monipuolisiin markkinoinnin ja sisällöntuotannon tehtäviin.

Markkinoinnin osaajan tehtävässä toimit yhdessä muun markkinointitiimin kanssa ja vastaat markkinointimateriaalin, uutiskirjeiden, printtimainonnan sekä digimainonnan tuotannosta, kehittämisestä ja tarkistamisesta, jonka lisäksi olet mukana tiimin jäsenenä esimerkiksi etätapahtumien järjestämisessä ja markkinoinnin tulosten analysoinnissa.

Hakemallamme henkilöllä on jo kokemusta markkinoinnista. Hän on innokas, joustava, sosiaalinen ja ekstrovertti tiimipelaaja, joka nauttii monipuolisista työtehtävistä pienemmässä organisaatiossa. Työtehtävissä onnistuminen edellyttää Adobe-ohjelmistojen tuntemusta (Photoshop, InDesign, Illustrator), sosiaalisen median tuntemusta sekä Google Analytics tietämystä. Tehtävä ei edellytä viinitietämystä.

Työpaikka sijaitsee Espoon Viherlaaksossa ja työt tehdään toimistolta käsin. Huomioi myös, että alueelle on heikohkot julkiset kulkuyhteydet.

Kiinnostuitko tehtävästä? Jätä hakemuksesi meille pikaisesti lähettämällä CV:si, hakemuskirjeesi ja palkkatoiveesi Adeccon sivujen kautta. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon Senior HR konsultti Kim Oljemark, puhelimitse 040 623 7732, tai sähköpostilla kim.oljemark@adecco.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1502225
  • Tehtäväalue: Markkinointi ja media, Viestintä, Toimistotyö
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 7.11.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Kim Oljemark (kim.oljemark (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Espoo, Espoo