(Poistunut julkaisusta)

MARKKINOINNIN OSAAJA
Euronics

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2018

Suomessa Euronicsillä on käynnissä merkittävä kasvustrategia, jonka toteuttamiseen tarvitsemme lisäresursseja. Haemme nyt erikoistavarakauppaa ymmärtävää

MARKKINOINNIN MONIOSAAJAA

Löytyykö sinulta merkittävää kokemusta markkinoinnista ja myynnistä? Kiinnostaisiko sinua työskentely markkinoinnin ja markkinointistrategian parissa Euroopan suurimman kodintekniikkaketjun Euronicsin suomen toiminnoissa? 

Innostutko erilaisten kampanjoiden visuaalisesta suunnittelusta, tapahtumien järjestämisestä, uutiskirjeiden tekemisestä? Hallitsetko verkkosivujen sekä sosiaalisen median ylläpidon ja päivittämisen? Teetkö mielelläsi yhteistyötä koko Suomen kattavan aktiivisen kauppiaskentän kanssa?

Vastaat yhdessä toimitusjohtajan kanssa ketjumarkkinoinnin strategiasta ja toteutuksesta. Pääpaino tulee olemaan digitaalisessa markkinoinnissa ja sen kehittämisessä. Suunnittelet ja toteutat erilaisia ketjukampanjoita, järjestät tapahtumia, teet uutiskirjeitä ja muuta markkinointimateriaalia. Teet aktiivista yhteistyötä kauppiaiden kanssa, analysoit markkinointiviestinnän tuloksia ja etsit uusia keinoja asiakasvirtojen ja myynnin kehittämiseksi.

Odotamme vahvaa kokemusta vastaavista tehtävistä mielellään erikoistavarakaupan parista. Hallitset sekä perinteiset markkinoinnin välineet että digitaalisen markkinoinnin ja sen teknologian. Olet oma-aloitteinen ja itsenäinen. Toimit tavoitteellisesti ja päämäärätietoisesti. Olet ulospäin suuntautunut. Sinulla on kyky toimia erilaisten ihmisten kanssa ja verkostoidut mielelläsi. Ideoit uusia toimintatapoja ja kehität mielelläsi toimintoja. Englannin kielen taitosi on sujuva.

Tarjoamme Sinulle uuden ja monipuolisen tehtävänkuvan, jonka sisältöön pääset myös itse vaikuttamaan. Toimitilamme sijaitsevat Vantaalla Äyritiellä.

Kiinnostuitko? Hae paikkaa hakusivumme kautta täyttämällä lomake ja liittämällä siihen cv:si sekä hakemuksesi palkkatoiveineen. Odotamme saavamme hakemukset 1.10.2018 mennessä. Mikäli haluat lisätietoa tehtävästä, kysymyksiisi vastaa valinnassa avustava konsultti Martti Louhelainen, Nordic Progress Oy, 0400-558140.