(Poistunut julkaisusta)

Markkinoinnin Moniosaaja
Temp-Team

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2018
M.A.D. on Suomen johtava rakentamisen tietomallinnuksen asiantuntijayritys. Olemme aktiivisesti työskennelleet tietomallinnuksen hyväksi jo vuodesta 1988. M.A.D. on asiantuntijana useissa eri kehitysprojekteissa ja jäsenenä alan tutkimushankkeissa. Koulutamme, konsultoimme ja autamme lukemattomia rakennusalan yrityksiä.

Löytyykö sinulta merkittävää kokemusta markkinoinnista ja myynnistä? Innostutko erilaisten kampanjoiden visuaalisesta suunnittelusta, tapahtumien järjestämisestä, verkkosivujen sekä erityisesti SOMEn päivittämisestä ja tietenkin asiakassuhteiden ylläpitämisestä? Kiinnostaisiko sinua työskentely markkinoinnin ja markkinointistrategian parissa?

Jos vastasit edellisiin kysymyksiin kyllä, voit olla juuri hakemamme uusi tiimijäsen. M.A.D. myynti- ja markkinointitiimi Helsingissä on menestyvä, nuorekas, dynaaminen, innovatiivinen, kasvava, vakavarainen ja vastuuntuntoinen. Etsimme nyt tiimiimme päteviä, kunnianhimoisia ja työtäpelkäämättömiä tulevaisuuden tekijöitä.

Tarjoamme Sinulle monipuolisen tehtäväkokonaisuuden myynnin ja markkinoinnin parissa. Toimit yhteistyössä johtavien rakennussuunnittelu-yritysten kanssa mielenkiintoisessa, uudistuvassa ja haastavassa toimintaympäristössä. Saat käyttöösi nykyaikaiset työvälineet sekä ympärillesi energiset ja ammattitaitoiset kollegat. Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen, rennon työilmapiirin, paljon töitä ja riittävästi haasteita. Viihtyisät ja modernit toimitilamme sijaitsevat Helsingissä, hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Tehtävässä menestyminen edellyttää Sinulta asiantuntijuutta ja kykyä toimia niin itsenäisesti kuin osana tiimiä. Olet jo kartuttanut kokemustasi eri digi- ja printtiaineistojen sekä palveluiden parissa viestinnän, brändin ja markkinoinnin toteutuksissa. Toivomme Sinulta myös kokemusta myyntitehtävistä ja ymmärrystä asiakassuhteiden ylläpitämisen arvosta. Innostut työstä, joka vaatii oma-aloitteisuutta ja pitkäjänteistä sitoutumista asiakkuuksien sekä oman osaamisesi kehittämiseen. Työotteesi on tuloshakuinen, ratkaisukeskeinen ja ensiluokkaiseen asiakaspalvelukokemukseen tähtäävä.

Paikka on Sinun, jos Sinulla on
• osaamista brändi- ja markkinointiaineistojen (digi ja print) tuottamisesta, hallinnasta ja julkaisemisesta sekä monikanavaisten digitaalisten aineistojen ja sisältöjen vaateista ja ominaisuuksista
• kokemusta www-toteutusten suunnittelusta ja toteuttamisesta (HTML/CSS)
• Adobe Creative Cloud, CSS, HTML -ohjelmien osaamista
• kokemusta asiakastapahtumien järjestämisestä
• hyvät asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaidot
• erinomainen suomen ja englannin kielen taito, ruotsin kielen osaaminen nähdään eduksesi
• kokemusta markkinointistrategian laatimisesta ja toteuttamisesta

Haluaisitko M.A.D.iin töihin?
Jos luotat omiin kykyihisi, ota yhteyttä ja kerro, miksi meidän kannattaisi ottaa sinut matkaamme. Lisätietoja tehtävästä antaa Temp-Teamistä Joni Hokkanen (p. 040 350 0735. Tehtävä täytetään mahdollisimman pian, joten lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 19.10. mennessä www.temp-team.fi - avoimet työpaikat - Markkinoinnin Moniosaaja (ID:6082) tai sähköpostiin jho@temp-team.fi.

Odotamme hakemustasi innolla! Hakemuksia käsitellään sitä mukaan kun niitä tulee, joten kannattaa olla aktiivinen ja hakea heti.