(Poistunut julkaisusta)

Markkinoinnin lehtori
Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2018

JAMKin liiketoimintayksikkö hakee osaavaan joukkoonsa markkinoinnin lehtoria. Pääset työskentelemään kansainvälisessä ja rennossa ilmapiirissä ja olet osa markkinoinnin tiimiä.  Työlläsi varmistat, että tulevaisuudessakin yrityksissä on markkinoinnin osaamista!

 

Markkinoinnin lehtorina opetat restonomeja ja tradenomeja sekä amk- että yamk-tasoilla. Opetustehtävien lisäksi osallistut palveluliiketoimintaan sekä tutkimus- ja kehitystyöhön.

Edellytämme sinulta vahvaa myynti- ja markkinointikokemusta. Englannin kielen vahva osaaminen on välttämätöntä. Arvostamme myös tutkijankoulutusta.

Tehtävä alkaa viimeistään 1.12.2018 ja on toistaiseksi voimassa oleva.

 

JAMKin liiketoimintayksikkö vastaa liiketalouden alan sekä matkailu- ja ravitsemisalan amk- ja yamk-tutkintokoulutuksesta sekä täydennyskoulutuksesta. Meillä opiskelee noin 2500 opiskelijaa ja vuosittain meille saapuu noin 200 vaihto-opiskelijaa. Yksi tutkinto-ohjelmistamme on kokonaan englanninkielinen. Maan suosituimpiin kuuluvan tutkintokoulutuksen lisäksi tarjoamme kasvavassa määrin täydennyskoulutuksia yrityksille.

 

Lue lisää liiketalouden alan koulutuksesta, https://www.jamk.fi/fi/Koulutus/Liiketalouden-ala/

Lue lisää matkailu- ja ravitsemisalan koulutuksesta, https://www.jamk.fi/fi/Koulutus/Matkailu-ja-ravitsemisala/

 

Hakuaika 25.9-14.10.2018.

 

Lisätietoja tehtävästä: koulutuspäällikkö Pertti Pernu, puh. +358 40 836 6920, pertti.pernu@jamk.fi