(Poistunut julkaisusta)

Markkinoinnin kesätyöntekijä K Auto Oy Vantaa
K Auto

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2020

Oletko aidosti innostunut markkinoinnista, vaikuttavista sisällöistä sekä uuden oppimisesta? Haluatko kesätyön, joka opettaa sinulle tärkeitä taitoja? Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa.


Etsimme sisältöpainotteista digitaalisen markkinoinnin suunnittelijaa kesäksi K Auton uusien liiketoimintojen ja dataohjatun markkinoinnin kehittämisen osastolle ylittämään asiakkaiden odotukset. Tehtäviesi ytimessä on monikanavainen sisältöjen suunnittelu, tuotanto sekä julkaisujen koordinointi. Otat haltuusi uuden brändin sosiaalisen median kanavien sisällönsuunnittelun ja kehittämisen, tuotat itsenäisesti esiluokkaista sisältöä sekä toimit tuottajana yhteyshenkilönä kumppaneiden suuntaan. Osallistut myös markkinointikampanjoiden suunnitteluun, sekä markkinointitoimenpiteiden tuloksellisuuden analysointiin.


Odotamme sinulta:
- Oma-aloitteisuutta, kykyä ottaa vastuuta sekä ideoida uutta 
- Kykyä tuottaa asiakaslähtöistä ja laadukasta sisältöä eri kanaviin 
- Kokemusta digitaalisista sisällöntuotannon työkaluista sekä kuvankäsittelyohjelmista, esim. Adobe Photoshop
- Hyvät viestintä- ja yhteistyötaidot, kykyä joustavaan työskentelyyn
- Sujuvaa suomen kielen taitoa
- Tehtävään soveltuvaa kaupallista koulutusta

Kesätyö meillä opettaa ammattitaitoa ja kehittää vastuunottokykyäsi. Pääset autokaupan uusien palveluiden kehittämisen etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta ja osaltasi vaikuttamaan uuden brändin rakentamiseen merkittävällä tavalla. Meillä ei kesä mene hukkaan. 

Tarjoamme sinulle:
- Monipuolisen ja vastuullisen työn
- Mahdollisuuden kehittää osaamistasi, ja kerryttää markkinoinnin työkalupakkiasi 
- Hauskat ja innostavat työkaverit
- Mahdollisuuden kehittää työelämätaitojasi

Kesätyöntekijänä pääset osaksi kehityshenkistä joukkoa, jossa voit luottavaisesti kehittää osaamistasi. Meillä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehdimme asiakkaistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä. 
Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään. 

Tehtävä on määräaikainen kesätyö (kesto sovittavissa). 
Lisätietoja tehtävästä antaa Marleena Hanka, puh 0408658956.  
Lähetä hakemuksesi 19.2.2020 mennessä oheisen linkin kautta.


-------------------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa.


K Auto Oy toimii Volkswagen‐, Audi‐, SEAT‐ ja Porsche‐henkilöautojen sekä Volkswagen Hyötyautojen maahantuojana ja markkinoijana Suomessa sekä SEATin osalta myös Virossa ja Latviassa. K Auto Oy toimii myös MAN‐kuorma‐autojen ja MAN‐ ja Neoplan‐linja‐autojen maahantuojana Suomessa. Maahantuonnin lisäksi K‐Auto toimii merkittävänä autojen vähittäiskauppiaana ja tarjoaa jälkimarkkinointipalveluja omissa liikkeissään. Perinteisen liiketoimintansa ohella K‐Auto kehittää erilaisia autoalan palvelukonsepteja ja monikanavaisia palveluja. Tarjolla on esimerkiksi verkkokauppoja, mobiiliapplikaatioita ja huollon verkkovarausjärjestelmiä


www.k‐auto.fi