(Poistunut julkaisusta)

Markkinoinnin juniorisuunnittelija
Mandatum Life

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.8.2018

Haemme kymmenen hengen markkinointi- ja viestintätiimiimme uutta jäsentä markkinoinnin juniorisuunnittelijaksi.

Osallistut työssäsi päivittäisen viestinnän ja markkinoinnin toteuttamiseen. Päivität verkkosivustoamme ja sosiaalisen median kanaviamme. Saat työtehtäviisi hyvän perehdytyksen kollegoiltasi.

Tarvitset työssäsi sujuvaa kirjallista ilmaisukykyä ja visuaalista silmää. Aikaisempi kokemus sisällöntuotannosta on eduksi. Odotamme sinulta kykyä saada asioita aikaiseksi ja intoa kehittyä markkinoinnin osaajana. Sinulla on vahvat vuorovaikutustaidot ja olet oma-aloitteinen sekä aktiivinen. Tuot tiimiin positiivista energiaa omalla olemuksellasi. Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto tai olet opintojesi loppusuoralla.

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden työskennellä finanssialan johtavassa yrityksessä, joka on valittu yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista kahdeksana vuonna peräkkäin. Työtäsi ja kehittymistäsi tukevat suuren ja vakavaraisen Sampo-konsernin edut, osaaminen ja mahdollisuudet. Tehtävä on määräaikainen (12 kk). Työskentelet pääkonttorissamme Helsingin Bulevardilla.

Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä. Hae tehtävään viimeistään keskiviikkona 29.8. täyttämällä hakulomake alla olevasta linkistä. Liitä hakemukseen CV sekä palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Marketing Development Director Viljo Valovirta. Viljon tavoitat numerosta 050 422 5877.

Lue lisää yrityksestämme ja katso viimeisimmät kuulumisemme osoitteessa www.mandatumlife.fi.