(Poistunut julkaisusta)

Markkinoinnin ja viestinnän projektipäällikkö
Helen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2019

TULE TEKEMÄÄN UUTTA ENERGIATULEVAISUUTTA

Me Helenissä kehitämme jatkuvasti puhtaampia ja ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Rakennamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia palveluja. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Liity joukkoomme.

MARKKINOINNIN JA VIESTINNÄN PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ

Olet osa uudistuvan Helenin markkinointi- viestintä- ja asiakaskokemusyksikköä. Pääset näkemään laajasti erilaisia projekteja markkinoinnista ja viestinnästä: strategiaviestintää, brändin rakentamista, markkinoinnin tehokkuuden mittarointia. Oikeastaan kaikkea, mitä moderniin markkinointiin ja viestintään kuuluu.

Olet lennokas kirjoittaja ja markkinoinnin nykytrendit tunteva, projektit maalinvievä osaaja. Sinulta luonnistuu sisäinen viestintä, myös pienellä twistillä. Olet sinut digitaalisen markkinoinnin ja viestinnän keinojen kanssa ja ymmärrät brändin arvon, toki myyntiä kasvattaen. Ennen kaikkea olet innokas oppimaan ja kokeilemaan: et lannistu ensimmäisestä vastoinkäymisestä, innostut ja innostat muita. Olet valmis tarttumaan sekä pieniin hommiin että isoihin kokonaisuuksiin. Tekemisen meininki saa sinut syttymään ja pidät riman korkealla.

Tehtävä on vuoden mittainen määräaikaisuus ja mikäli voit aloittaa jo ennen kesälomia, sitä parempi.

Tehtäviisi kuuluvat mm. 

  • Helenin strategiaviestinnän suunnitteluun osallistuminen ja edistäminen
  • Uuden brändi-ilmeen jalkautumisen varmistaminen
  • Myynnin tukemiseen liittyvien toimenpiteiden & projektien suunnittelu ja toteuttaminen
  • Sisäiseen viestintään ja sen kehittämiseen osallistuminen
  • Sisältöjen suunnittelu ja tuottaminen
  • Markkinoinnin tehokkuuden parantaminen ja mittaroinnin kehittäminen
  • Markkinoinnin tapahtumien suunnittelu ja tuottaminen
  • Erilaisten markkinoinnin ja viestinnän toimenpiteiden toteuttaminen

Omaat tehtävään soveltuvan korkeakoulututkinnon tai olet juuri valmistumassa. Olet erinomainen viestijä, myös kirjallisesti. Asetat tavoitteet korkealle ja olet tiimipelaaja, joka saa asiat tapahtumaan ja ihmiset innostumaan.

Kiinnostuitko? Lisätietoa tehtävästä antaa Markkinointi- ja viestintäjohtaja Sohvi Salmelin (p. 040 830 1168) pe 24.5. klo 9-10 ja ke 29.5. klo 15-16

Haethan tehtävää Helenin sähköisen järjestelmän kautta viimeistään torstaina 30.5.2019. Liitäthän hakemukseen myös CV:si sekä video-CV:n.