(Poistunut julkaisusta)

MARKKINOINNIN JA VIESTINNÄN OSAAJA
Oy Vallila Collection Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.7.2018

Haussa Vallilan pääkonttorille Helsinkiin

MARKKINOINNIN JA VIESTINNÄN OSAAJA

Vallilan markkinointi -ja viestintäosasto hakee uutta osaajaa osaksi tiimiä! Jatkuvasti uusiutuvan sisustuskokoelman parissa työskentelevä tehokas tiimi vastaa raikkaana ja rohkeana pidetyn Vallilan viestinnästä, PR:stä ja markkinoinnista ympäri Suomen ja kasvattaa samalla brändin jalansijaa myös ulkomailla.

Rakennamme Vallila-brändiä visuaalisin ja kerronnallisin keinoin, tuotepakkauksista näyteikkunoihin. Vastaamme inspiroivista sisällöistä, jotka tukevat myyntikanaviamme ja tuovat ansaittua mediaa. Järjestämme kohtaamisia tapahtumamarkkinoinnin keinoin yllättävissäkin asiayhteyksissä. Tiimimme tukee paitsi Vallila-ketjun myyntiorganisaatiota myös jälleenmyyjiä ja erilaisia sidosryhmiä. Tuotamme tietoa, inspiraatiota ja elämyksiä kaiken ikäisille asiakkaillemme ympäri Suomen. Vaihtelevuutta tehtäviin tuovat myös julkitiloistaan tunnetun sisaryhtiön, Vallila Contractin viestintätarpeissa tukeminen. Tylsää ja toimetonta päivää et tule näkemään.

Etsimme tiimimme markkinointihenkistä viestinnän osaajaa, jolle sisällöntuottaminen on intohimo. Tunnet media-alan ja pysyt mukana sen kehityksessä. Tekstintuottamistaitosi ovat rautaiset, ja hallitset eri tekstilajit mainosteksteistä tiedotteisiin. Ymmärrät, mitä tarkoittaa näkyvyyden kasvattaminen eri kanavissa ja miten se auttaa liiketoimintaa. Vedät ihmisiä puoleesi, ja onnistut myymään heille ajatuksesi. Tunnet Vallilan yrityksenä, ja näet itsesi luontevana osana sitä. Hallitset sähköisen viestinnän työkalut ja ohjelmat, mutta rakastat ihmisiä, taidetta, designia, kulttuuria ja elämänmakuista elämää. Hallitset tapahtumien järjestämiseen liittyvät asiat (esimerkiksi lehdistölanseeraukset ja asiakastapahtumat) ja esiinnyt mielelläsi erilaisille yleisöille. Pystyt pitämään langat käsissäsi isommassakin projektissa, mutta et kavahda myöskään rutiineja. Tykkäät sisustaa ja seuraat trendejä, mutta katsot tulevaisuuteen ja luotat mieluummin omiin vaistoihisi kuin kopioit tyylit blogeista.

Työnkuvasi Vallilalla

Vallilassa huolehdit sykleissä uusiutuvan sisustuskokoelman markkinoinnista sisällöntuottajana yhdessä muun markkinointitiimin kanssa. Pidät huolta PR- ja mediasuhteista ja muista sidosryhmistä. Järjestät tapahtumia ja otat vastaan erilaisia vierailuryhmiä. Pidät tuotetietomme, verkkokauppamme, julkaisualustamme ja kanavamme tekstisisällöt tuoreena ja inspiroivana tuottamasi sisältöjen voimin. Muun tiimin ollessa apunasi tehtävänäsi on kehittää Vallilalle tunnistettavaa ja omaperäistä ja tone of voicea, joka palvelee asiakkaitamme jokaisessa kontaktipinnassa aina pesulapusta suurimpiin mainospintoihin.

Sinulla on jo muutama vuosi kokemusta viestinnän alan ja sisällöntuotannon työtehtävistä kenties brändien parissa tai viestintätoimistossa, ja olet innokas oppimaan uutta.

Tehtävässä menestymisen edellytykset

  • Viestinnän tai markkinoinnin koulutustausta
  • Vähintään muutaman vuoden kokemus viestinnän ja markkinoinnin työtehtävistä
  • Monipuolinen kokemus laadukkaiden sisältöjen tuottamisesta eri julkaisualustoilla
  • Vahvat sosiaalisen mediat taidot: osaat tavoittaa, sitouttaa ja aktivoida uusia kohderyhmiä 
  • Kokemusta lanseerausten ja tapahtumien järjestämisestä
  • MS Office, Photoshop ja InDesign -ohjelmien hallinta
  • Sujuva suomen, vahva englannin ja vähintään kohtalainen ruotsin kielitaito, myös kirjoitettuna
  • Oma-aloitteisuus, vahva itsetunto, priorisointi ja visuaalinen silmä
  • Itsenäinen, joustava ja ketterä työote

Mainiota, jos sinulta löytyy kokemusta verkkokauppa-alustoista sekä uutiskirjejärjestelmistä (esimerkiksi Shopify ja Mailchimp).

Mikäli intohimosi Vallilaa kohtaan on vahva ja palat halusta tehdä töitä brändimme ja tuotteidemme parissa, laita meille hakemuksesi ja CV:si ja kerro itsestäsi ja ajatuksistasi! Voit esitellä osaamistasi myös muilla luovilla tavoilla. 

Paikka viimeistellään hakijan vahvuuksien mukaan ja henkilö pääsee osaksi markkinointi- ja viestintätiimiä luovien moniosaajien kanssa.

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 5.8.2018 mennessä osoitteella rekrytointi(at)vallilainterior.fi otsikolla ”viestintä- ja markkinointiosaaja: oma_sukunimi”. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten laitathan hakemuksesi tulemaan mahdollisimman pian!

Lisätiedot

Henry Ahlavuo
Brand Manager
henry.ahlavuo(at)vallilainterior.fi

Puh +358(0)505556070
Puhelintiedustelut: 13.7. ja 16.7. klo 13–15