(Poistunut julkaisusta)

Markkinoinnin ja viestinnän osaaja Finsoffat Oy:lle
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.11.2019

Finsoffat on suomalainen perheyhtiö, joka valmistaa myy ja markkinoi omaa sohva- ja sänkymallistoa kotimaassa. Yrityksen menestys pohjautuu räätälöitävään mallistoon ja asiantuntevaan palveluun.

Finsoffien tarina alkaa vuodesta 1970, kun Linnea ja Martti Honkanen perustivat Kellokoskelle huonekaluvalmistamon. Yrityksen ensimmäiset huonekalut valmistettiin perheen pihapiirissä olevassa navetassa, mutta pian kysynnän kasvaessa pariskunta rakennutti Kellokoskelle suuremman hallin tehokkaampaa huonekaluvalmistusta varten.

Tällä hetkellä Finsoffien tehdas sijaitsee moderneissa tiloissa Keravalla, minkä yhteydessä on myös tehtaanmyymälä. Toinen tehtaanmyymälä on Vantaan Porttipuiston liikekeskuksessa.

Oletko markkinoinnin ja viestinnän moniosaaja ja ideanikkari? Oletko etsimässä monipuolisia markkinoinnin ja viestinnän tehtäviä? Finsoffat kaipaa tiimiinsä osaavaa lisävahvistusta ja se voit olla juuri sinä!

Mitä odotamme sinulta?
Sinulta löytyy tehtävään soveltuva koulutus esimerkiksi ammattikorkeakoulusta. Sinulla on työkokemusta markkinoinnista ja viestinnästä muutaman vuoden ajalta. Kirjoitat ja tuotat sisältöä mielelläsi ja olet sujuvasanainen viestijä. Sinulta löytyy myös visuaalista silmää graafista osaamista. Verkkosivujen ylläpito on sinulle tuttua ja valokuvauskin sujuu näppärästi. Digiosaamisesi on tätä päivää ja sinulta sujuu Some-markkinointi sutjakasti. IT-osaamisesi on erinomaisella tasolla ja käytät kätevästi esimerkiksi InDesignia ja Photoshopia sekä WordPressiä ja Woocommercea, Google AdWordsin ja Analyticsin osaaminen auttaa sinua tehtävässä menestymisessä.

Työskentelytapasi on oma-aloitteinen ja itsenäinen. Pallottelet mielelläsi asioita ja ideoita muun tiimin kanssa. Olet joustava ja pystyt reagoimaan nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Persoonana olet ulospäinsuuntautunut ja positiivinen. Työskentely pienen tiimin jäsenenä on sinulle mieluista.

Mitä pääset tekemään?
Markkinoinnin ja viestinnän osaajana hoidat monipuolisesti yrityksen markkinoinnin ja viestinnän tehtäviä. Pääset tuottamaan sisältöä sosiaalisen median eri kanaviin mm. Facebookiin, Instagramiin, Pinterestiin ja YouTubeen. Teet graafiset taittotyöt digi- ja printtijulkaisuihin, pidät yllä verkkosivuja, hoidat tuotekuvaukset talon omassa valokuvausstudiossa, seuraat analytiikkaa ja reagoit siihen. Tarvittaessa hoidat myös muita pieniä toimistotehtäviä.

Finsoffat tarjoaa sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn rennossa ja mukavassa perheyrityksessä. Työ on vakituinen, alkaa sopimuksen mukaan ja työskentelypaikka sijaitsee Keravalla.

Innostuitko?
Nyt kun innostuit tehtävästä ja haluat olla osa Finsoffien tarinaa, niin aloita sillä, että teet hakemuksen www.adecco.fi -sivulla ja liitä mukaan CV:si. Rekrytointiprosessissa käytetään myös videohaastattelua. Aivan viimeinen hakupäivä on 1.12.2019. Lisätietoja kaivatessasi, ole yhteydessä Adeccon Senior Rekrytointikonsultti Sisko Lahtiseen numeroon 040 779 5541 tai sähköpostitse sisko.lahtinen@adecco.fi.