Markkinoinnin ja viestinnän harjoittelija
Asianajotoimisto Castrén & Snellman Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.9.2021

Sykkiikö sydämesi markkinoinnille? Etsitkö tehtävää, jossa pääset hyödyntämään taitojasi ja ideoitasi, tutustumaan monipuolisiin markkinoinnin ja viestinnän tehtäviin, kehittämään osaamistasi ja saamaan työkokemusta? Tule meille markkinoinnin ja viestinnän harjoittelijaksi – meillä saat loistaa!

Castrén & Snellman on liikejuridiikan edelläkävijä ja alan tunnetuimpia toimistoja Suomessa. Haastamme päivittäin itsemme, toisemme ja asiakkaamme, jotta voimme yhdessä rakentaa kestäviä menestystarinoita. Meitä vie eteenpäin kipinä tarjota Suomen parasta asianajopalvelua ja olla alamme paras työpaikka.

Markkinointi- ja viestintätiimimme vastaa yrityksemme markkinoinnin ja viestinnän tehtävistä kattaen asiakas-, kumppani- ja työnantajamarkkinoinnin, asiakkuuksien hallinnan ja myynnin tuen sekä työyhteisöviestinnän. Tuemme toimistomme maineen, asiakas- ja työntekijäkokemuksen sekä asiakassuhteiden rakentamisesta niin Suomessa kuin maailmalla. Tänä vuonna olemme erityisen ylpeitä esimerkiksi siitä, että meidät valittiin Pohjoismaiden parhaaksi asianajotoimistoksi Women in Business Law Awards 2021 Europe -kilpailussa.

Nyt etsimme taitavaan asiantuntijatiimiimme

MARKKINOINNIN JA VIESTINNÄN HARJOITTELIJAA

oppimaan monipuolisesti markkinoinnin ja viestinnän tehtävistä inspiroivassa työyhteisössä. Harjoittelijana työskentelet osaavassa tiimissämme ja rakennat Suomen johtavaa asianajobrändiä.

Työhösi kuuluu markkinoinnin sisältöjen ideointia ja tuotantoa, esitysten ja materiaalien laatimista, verkkosivujen päivitystä sekä avustamista erilaisissa markkinoinnin projekteissa. Avustat kansainvälisessä markkinoinnissa, markkinointi- ja asiakkuusdatan hyödyntämisessä, rekrytointimarkkinoinnissa, kanavien ja prosessien kehittämisessä sekä tapahtumiin ja tarjouksiin liittyvissä projekteissa.

Mitä sinulta odotamme? Olet tiimipelaaja ja innostava työkaveri. Hyödynnät sosiaalista mediaa taitavasti ja pidät valokuvaamisesta. Kirjoitat innostavia tekstejä ja sinulla on myös visuaalista silmää. Olet utelias ja tartut rohkeasti aiheeseen kuin aiheeseen. Otat mielelläsi vastuullesi pieniä projekteja ja huolehdit niiden koordinoinnista oma-aloitteisesti maaliin saakka.

Harjoittelun aikana tukenasi ovat tutor ja koko tiimimme, jossa jokainen saa loistaa omilla vahvuuksillaan. Vastuullisuus on tärkeä osa toimistomme arvoja ja strategiaa, joten toivomme, että jaat kanssamme halun panostaa parempaan huomiseen.

Voit sopia tiimiimme harjoittelijaksi, mikäli:

  • olet opintojen loppuvaiheessa oleva kaupallisen, viestinnän tai muun soveltuvan alan opiskelija tai vastavalmistunut, ja aidosti kiinnostunut B-to-B-markkinointityöstä
  • olet huolellinen, oma-aloitteinen, vuorovaikutustaitoinen ja organisointikykyinen tiimipelaaja
  • pidät rutiinitehtävistä, mutta innostut myös uuden ideoinnista
  • sinulla on positiivinen asiakaspalveluasenne ja rohkeutta tuoda omat ajatuksesi esille
  • sinulla on erinomainen suomen ja englannin kielen taito; muusta kielitaidosta on etua
  • erilaisten toimisto-ohjelmien (esim. Microsoft Office -ohjelmat) käyttö sujuu sinulta näppärästi ja opit nopeasti käyttämään uusia ohjelmia.

Ei haittaa, jos sinulla ei ole vielä paljoa kokemusta markkinoinnin tehtävistä – tärkeintä on into oppia uutta. Määräaikainen harjoittelu on palkallinen ja kokoaikainen. Harjoittelujakso alkaa sopimuksen mukaan syksyn aikana ja päättyy touko-kesäkuussa 2022.

Lähetä hakemuksesi meille viimeistään keskiviikkona 29.9.2021. Hakemuksen jättämisen jälkeen kaikki hakijat saavat kutsun videohaastatteluun muutaman päivän sisällä hakemuksen jättämisestä. Videohaastattelussa vastaat yhteen sähköpostitse lähetettyyn videokysymykseen. Käymme kaikki hakemukset ja videovastaukset läpi, ja kutsumme osan hakijoista virtuaaliseen tapaamiseen. 

Haluatko kuulla työnkuvasta ja hakemisesta tarkemmin?

Järjestämme keskiviikkona 22.9. klo 15.00-16.00 Microsoft Teamsissa virtuaalisen Q&A-tilaisuuden, jossa pääset tapaamaan tiimiämme ja esittämään meille kysymyksiä. Pääset osallistumaan tilaisuuteen joko omalla nimelläsi tai anonyymisti tämän linkin kautta. 

Lisätietoja tehtävästä, tiimistä ja Castrén & Snellmanista työnantajana saat Kaisa Barkmanilta (p. 050 590 2147 tai kaisa.barkman@castren.fi) ma 20.9. klo 16-16.30, pe 24.9. klo 11.30-12 tai ti 28.9. klo 16-16.30.

Odotamme innolla hakemustasi!

Lue lisää arvoistamme ja vastuullisuustyöstämme.

Täältä löydät asiakastarinoitamme.

Tutustu meihin myös Urapolku-sivustollamme.

 

Olemme mukana Oikotien Vastuullinen työnantaja -kampanjassa ja olemme sitoutuneet kehittämään vastuullisen työnantajuuden kuutta periaatetta. Lue lisää.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot