Markkinoinnin ja viestinnän harjoittelija
Kojamo Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2019

Haemme markkinoinnin ja viestinnän harjoittelijaa kesätöihin Helsinkiin

Tule rakentamaan parempaa kaupunkiasumista kanssamme!

Kojamo työnantajana

Kojamo on vuokra-asumisen ja asuntosijoittamisen edelläkävijä. Kuluttajabrändimme Lumo tarjoaa hyvää vuokra-asumista kasvukeskuksissa. Tekemisemme ytimessä on vahva ymmärrys siitä, että koti on ihmisen tärkein paikka. Haluamme olla mukana luomassa parempaa kaupunkiasumista kaikille.

Meille asiakkaan kokemus on ykkösasia. Tehtävänkuvasta riippumatta, meillä on ilo palvella, hinku onnistua ja rohkeus uudistaa. Kojamo on palkittu ja vastuullinen työnantaja. Tutustu Kojamon menestymiseen Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa (https://kojamo.fi/tyopaikka/vastuullinen-kesaduuni/) ja yritykseen työnantajana (https://kojamo.fi/tyopaikka/).

Markkinoinnin ja viestinnän harjoittelija – kesätöissä Kojamossa

Haemme markkinoinnin ja viestinnän harjoittelijaksi diginatiivia sisällöntuottajaa, jolle some- ja verkkosisällöt ovat intohimon kohde ja tekemisen into ulottuu rutiinitehtävistä rohkeasti uudistavaan otteeseen kaikissa Kojamon ja Lumo-brändin viestintäkanavissa. Toivomme, että kirjoittaminen on toinen luontosi ja verkkopäivitykset sujuvat sinulta muitta mutkitta.

Toivotamme sinut tervetulleeksi energiseen seitsemän hengen markkinoinnin ja viestinnän tiimiimme 2.5. alkaen ja toivomme sinun pysyvän meillä hommissa elokuun loppuun asti. Toimipaikkamme sijaitsee osoitteessa Mannerheimintie 168a, 00301 Helsinki.

Tarjolla kesäromanssi 2019

Tarjoamme työtä, jossa pääset kehittämään sekä omaa osaamistasi että yrityksemme toimintaa. Saat ympärillesi 300 energisen ja uudistushaluisen ammattilaisen joukon. Työsi tueksi lupaamme innostavan ilmapiirin lisäksi kilpailukykyisen palkkauksen.

Tarjoamme sinulle

 • määräaikaisen kokoaikaisen kesätyön vakaan työnantajan palveluksessa
 • hyvän perehdytyksen ja taitavan tiimin tuen
 • mahdollisuuden kehittää ja kehittyä
 • osaavan esimiehen ja mahtavat kollegat

Toivomme sinulta

 • vähintään 18 vuoden ikää
 • reipasta työskentelyotetta sekä hyviä asiakaspalvelu- ja yhteistyötaitoja
 • mielellään aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä

Työt tehdään pääsääntöisesti toimistoaikaan, mutta toivomme myös joustoa tilanteen niin vaatiessa.

Kesätöiden haku

Jätä hakemuksesi 28.2.2019 mennessä! Hae meille täältä

Haastattelut aloitetaan viimeistään hakuajan loputtua ja valinnat tehdään huhtikuun puoliväliin mennessä. Ilmoitamme jokaiselle hakijalle valintaprosessin etenemisestä.

Lisätietoja

Tehtäväkohtaisia lisätietoja saat markkinointi- ja viestintäjohtajalta: Irene Kantor ma 21.1. klo 14-17, puh. 020 508 3589 tai verkkopäälliköltä: Eveliina Heinonen ke 23.1. klo 10-11, puh. 020 508 3575 tai eveliina.heinonen@kojamo.fi.

Yleiset kysymykset kesätyöpaikkojen hakuun liittyen kannattaa osoittaa HR-tiimille: rekry@kojamo.fi

Suosittelemme tutustumaan myös Kojamon kesäduunit 2019 -ryhmään Facebookissa (https://www.facebook.com/groups/136086250406474/), jonka kautta on mahdollista esittää kysymyksiä kesätöihin liittyen.

Instagramin kautta voit tutustua Kojamon arjen sankareihin (https://www.instagram.com/kojamofi/). ja tunnisteen #GoKojamo takaa voit bongata tulevia työkavereitasi sosiaalisen median eri kanavista.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1220970
 • Työsuhde: Kesätyö
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Helsinki, Uusimaa
 • Lisätietoja antaa: Tehtäväkohtaisia lisätietoja saat markkinointi- ja viestintäjohtajalta: Irene Kantor ma 21.1. klo 14-17, puh. 020 508 3589 tai verkkopäälliköltä: Eveliina Heinonen ke 23.1. klo 10-11, puh. 020 508 3575 tai eveliina.heinonen@kojamo.fi