(Poistunut julkaisusta)

Markkinoinnin ja viestinnän assistentti (kesätyö)
Kojamo Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2020

Haemme markkinoinnin ja viestinnän assistenttia kesätöihin Helsinkiin

Tule rakentamaan parempaa kaupunkiasumista kanssamme!

Kojamo työnantajana

Kojamo on vuokra-asumisen ja asuntosijoittamisen edelläkävijä. Kuluttajabrändimme Lumo tarjoaa hyvää vuokra-asumista kasvukeskuksissa. Tekemisemme ytimessä on vahva ymmärrys siitä, että koti on ihmisen tärkein paikka. Haluamme olla mukana luomassa parempaa kaupunkiasumista kaikille.

Meille asiakkaan kokemus on ykkösasia. Tehtävänkuvasta riippumatta, meillä on ilo palvella, hinku onnistua ja rohkeus uudistaa. Olemme palkittu ja vastuullinen työnantaja. Tutustu meihin työnantajana tarkemmin osoitteessa kojamo.fi/tyopaikka

Markkinoinnin ja viestinnän assistentin toimenkuva

Haemme markkinoinnin ja viestinnän assistentiksi diginatiivia sisällöntuottajaa, jolle some- ja verkkosisällöt ovat intohimon kohde ja tekemisen into ulottuu rutiinitehtävistä rohkeasti uudistavaan otteeseen kaikissa Kojamon ja Lumo-brändin viestintäkanavissa. Toivomme, että kirjoittaminen on toinen luontosi ja verkkopäivitykset sujuvat sinulta muitta mutkitta.

Toivotamme sinut tervetulleeksi energiseen seitsemän hengen markkinoinnin ja viestinnän tiimiimme 4.5. alkaen ja toivomme sinun pysyvän meillä hommissa elokuun loppuun asti. Toimipaikkamme sijaitsee osoitteessa Mannerheimintie 168a, Helsinki.

Kesätöissä Kojamossa

Tarjoamme työtä, jossa pääset kehittämään sekä omaa osaamistasi että yrityksemme toimintaa. Saat ympärillesi 300 energisen ja uudistushaluisen ammattilaisen joukon. Työsi tueksi lupaamme innostavan ilmapiirin lisäksi kilpailukykyisen palkkauksen.

Tarjoamme sinulle

  • määräaikaisen kokoaikaisen kesätyön vakaan työnantajan palveluksessa
  • hyvän perehdytyksen ja taitavan tiimin tuen
  • mahdollisuuden kehittää ja kehittyä
  • osaavan esimiehen ja mahtavat kollegat

Toivomme sinulta

  • vähintään 18 vuoden ikää
  • reipasta työskentelyotetta sekä hyviä asiakaspalvelu- ja yhteistyötaitoja
  • mielellään aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä

Työt tehdään pääsääntöisesti toimistoaikaan, mutta toivomme myös joustoa tilanteen niin vaatiessa.

Kesätöiden haku

Jätä hakemuksesi 29.2.2020 mennessä: http://kojamo.fi/kesatyo  

Haastattelut aloitetaan viimeistään hakuajan loputtua ja valinnat tehdään huhtikuun puoliväliin mennessä. Ilmoitamme jokaiselle hakijalle valintaprosessin etenemisestä erikseen.

Heräsikö kysyttävää?

Tehtäväkohtaisia lisätietoja saat markkinointi- ja viestintäjohtaja Irene Kantorilta ke 29.1. klo 9-10 ja ke 12.2. klo 15-16 välisenä aikana soittamalla numeroon 020 508 3589.

Yleiset kysymykset kesätyöpaikkojen hakuun liittyen kannattaa osoittaa HR-tiimille: rekry@kojamo.fi

Suosittelemme tutustumaan myös Kojamon kesäduunit 2020 -ryhmään Facebookissa (https://www.facebook.com/groups/136086250406474/) ja Kojamon arjen sankareihin Instagramissa (https://www.instagram.com/kojamofi/). Tunnisteen #GoKojamo takaa voit bongata tulevia työkavereitasi sosiaalisen median eri kanavista.