Markkinoinnin ja viestinnän asiantuntija
Psycon Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.2.2021

Markkinoinnin ja viestinnän asiantuntija

 

Etsimme joukkoomme innokasta ja ammattitaitoista markkinoinnin osaajaa vastaamaan sekä sisäisestä että ulkoisesta viestinnästä ja palveluidemme tunnettuuden kasvattamisesta. Päivittäisen tekemisesi painopisteitä ovat markkinointiviestinnän toteuttaminen varmalla otteella eri kanavissa - verkkosivuillamme, intranetissä, sosiaalisessa mediassa ja painetuissa materiaaleissa. Lisäksi tuotat palveluidemme myyntiä tukevaa aineistoa ja tunnistat mielenkiintoiset uutisaiheet ja toteutat niistä asianmukaista sisältöä niin asiakkaille kuin sisäisille kohderyhmille. Pääasiallisesti teet työtä itsenäisesti, mutta teet myös yhteistyötä muiden asiantuntijoidemme kanssa sekä toimit yhteyshenkilönä yhteistyökumppaneidemme suuntaan.

Voit olla etsimämme henkilö, mikäli viihdyt itseohjautuvassa ja vastuullisessa roolissa ja olet motivoitunut oppimaan aktiivisesti uutta. Sisällöntuotanto on lähellä sydäntäsi ja otat haltuun ripeästi erilaisia markkinoinnin työkaluja. Toivomme, että työotteesi on oma-aloitteinen, aktiivinen ja joustava ja olet kiinnostunut perehtymään erityisesti henkilöstöalaan. Lisäksi olet järjestelmällinen ja sinulla on kyky koordinoida sekä hallita suuriakin kokonaisuuksia. Soveltuva korkeakoulututkinto sekä vähintään muutaman vuoden kokemus markkinoinnin ja viestinnän tehtävistä on hyvä pohja tehtävässä onnistumiselle.

Erityisesti odotamme sinulta

  • Markkinointiosaamista
  • Kokemusta sisällöntuottamisesta ja erilaisista markkinoinnin työkaluista. Aikaisempi kokemus Drupal, Lyyti tai Dynamics 365 Marketing -järjestelmistä katsotaan eduksi.
  • Halua kehittää markkinointiviestintää ja -materiaaleja kohtaamaan asiakkaidemme tarpeita
  • Erinomaisia yhteistyötaitoja
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, niin suullisesti kuin kirjallisesti

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn sekä mahdollisuuden kehittyä markkinoinnin ammattilaisena. Pääset asiantuntijuudellasi vaikuttamaan yhtiömme markkinoinnin kehitykseen ja hyödyntämään luovuuttasi. Työskentelypaikka sijaitsee pääsääntöisesti pääkonttorillamme Helsingissä, mutta tällä hetkellä työskentelemme lähinnä etänä. 

Rento ja mutkaton työyhteisömme ja mukavat kollegat toivottavat sinut tervetulleeksi! Voit tutustua arkeemme Instagramissa: @psyconoy

Hakuohjeet ja lisätiedot

Jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, mutta viimeistään 14.3.2021 mennessä. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Työn suunniteltu alkamisajankohta on toukokuussa 2021.

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Laura Montonen, 020 710 1265, varmimmin tavoitettavissa 26.2. klo 9-10 ja 5.3. klo 9-10.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot