(Poistunut julkaisusta)

Markkinoinnin ja graafisen suunnittelun assistentti, Sinituote Oy
Sinituote Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.12.2019
Sinituote Oy
Sinituote Oy on Pohjoismaiden johtava siivousvälineiden, vaatehuollon tuotteiden ja autonhoitotarvikkeiden valmistaja ja markkinoija. Perheyritys kuuluu monialaiseen SINI-konserniin. Sinituote panostaa voimakkaasti tuotekehitykseen ja tuo jatkuvasti markkinoille uusia välineitä kodin siivouksen, järjestyksen ja toimivuuden ylläpitoon. Valtaosa yrityksen markkinoimista tuotteista on kotimaisia Avainlipputuotteita.
Toimenkuva
Etsimme nyt markkinoinnin ja graafisen suunnittelun assistenttia Sinituotteen pääkonttorille Hyvinkäälle. Haettavana on loistava tilaisuus päästä toimimaan ikonisen SINI -brändin parissa!

Assistenttinamme pääset osaksi nykyistä markkinointitiimiä tekemään monipuolisesti markkinointia eri digialustoilla ja sosiaalisen median kanavissa sisällöntuotannon sekä vaikuttajamarkkinoinnin tehtävien parissa. Työssäsi osallistut kuvien ja visuaalisten ilmeiden luomiseen erityisesti digitaalisiin kanaviin ja omille verkkosivuillemme. Teet myös myyntimateriaalien ja pakkausten suunnittelua yhdessä graafisen suunnittelijamme kanssa. Vastaat osaltasi myös toimiston muista yleisistä tehtävistä ja omalla panoksellasi vaikutat työskentelyn sujuvuuteen työyhteisössä.
Odotamme sinulta
Voit olla vastavalmistunut ammattikorkeakoulusta tai sinulla on jo ehkä muutama vuosi relevanttia työkokemusta, jonka myötä hallitset digitaalisen markkinoinnin perusteet ja eri alustat. Lisäksi sinulta löytyvät graafisen suunnittelun perustaidot sekä terävää visuaalista silmää suunnittelutyöhön. Eduksi katsotaan, mikäli osaat kuvata ja tuottaa videomateriaalia.

Toivomme, että olet työskentelyotteeltasi reipas, aktiivinen sekä oma-aloitteinen. Kannat varmasti vastuun omista projekteistasi ja viet ne aikataulussa maaliin. Tehtävässä menestyminen edellyttää, että sinulla pysyy projektit järjestyksessä ja olet huolellinen sekä täsmällinen. Odotamme myös, että olet nopea omaksumaan uusia taitoja sekä halukas kehittämään edelleen omaa osaamistasi.
Muut tiedot
Tarjoamme sinulle huikean mahdollisuuden työskennellä kotimaisen ja vastuullisen huippubrändin parissa oman alansa kärkiyrityksessä.

Toivottavasti kiinnostuit! Lähetäthän hakemuksesi tehtävään palkkatoiveineen 22.12.2019 mennessä osoitteessa vmp.fi. Huomioithan, että haastatteluja käydään jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Mahdollisiin tiedusteluihin vastaa Eezy Henkilöstöpalveluilla Marika Ranta puhelimitse numerosta 040 3075702.
VMP Varamiespalvelu on nyt osa Eezy-konsernia.
Kesto
Vakituinen
Lisätietoja
Marika Ranta, Marika.Ranta@vmp.fi, 040 307 5702
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 22.12.2019 mennessä.