(Poistunut julkaisusta)

Markkinoinnin harjoittelija
Adven

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.11.2019

Meitä advenilaisia ohjaa tarkoitus: Advantage in energy. For business, people and planet. Olemme osa ratkaisua ilmastonmuutoksen torjunnassa ja uskomme, että ympäristöä säästävien energiaratkaisujen avulla, jotka etsimme, rakennamme ja kehitämme yhdessä asiakkaidemme kanssa, voimme vaikuttaa yritysten, ihmisten ja maapallon tulevaisuuteen. 

Advenin markkinointi- ja viestintätiimi etsii markkinoinnin harjoittelijaa verkkosivuston uudistusprojektiin.  

Adven on johtava energia- ja vesiratkaisujen tarjoaja Pohjoismaissa ja Baltian maissa. Tuotamme teollisuudelle höyryä, lämpöä ja kylmää sekä toteutamme erilaisia ratkaisuja energia-, vesi- ja materiaalitehokkuuden edistämiseksi. Kiinteistöille tuotamme lämmitystä ja viilennystä kaukolämmöllä sekä kiinteistökohtaisilla ratkaisuilla, joissa hyödynnämme muun muassa bio- ja geoenergiaa. Liiketoimintamallimme perustuu kokonaispalveluun ja pitkäaikaiseen kumppanuuteen. Tutustu tarkemmin: www.adven.com

Oletko markkinoinnin tai viestinnän korkeakouluopiskelija ja etsit harjoittelupaikkaa keväälle 2020? Haemme oma-aloitteista ja toimeen tarttuvaa markkinoinnin tai viestinnän opiskelijaa kokoaikaiseen harjoitteluun Advenin verkkosivuston uudistusprojektiin.

Tehtäviisi sisältyy verkkosivuston eri kieliversioiden sisältöjen migraatio olemassa olevasta sisällönhallintajärjestelmästä uuteen sekä muut uudistusprojektiin liittyvät tehtävät. Pääset myös mahdollisuuksien ja osaamisesi mukaan avustamaan muissa markkinoinnin ja viestinnän tehtävissä.

Tehtävä on 2-3 kuukauden määräaikaisuus ja sijoittuu maalis-toukokuulle 2020. Aloitusajasta sovitaan erikseen. Advenin pääkonttori sijaitsee Vantaalla, Aviapolis-rautatieaseman vieressä.  

Toivomme sinulta

  • Markkinoinnin tai viestinnän korkeakouluopintoja, esimerkiksi 2. vuosikurssin amk- tai yliopisto-opinnot suoritettu
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsin ja viron kielen osaaminen katsotaan eduksi
  • Oma-aloitteista työskentelyotetta ja halua oppia uutta
  • Järjestelmällisyyttä ja tarkkuutta

Eduksi katsomme WordPress-osaamisen.

Lupaamme sinulle

Tarjoamme palkallisen harjoittelupaikan kasvavassa, kansainvälisessä yrityksessä, jossa pääset tekemään yhteistyötä koko Adven-konsernin markkinointitiimin kanssa ja saat monipuolisesti kokemusta verkkopalvelun luomisesta ja kehittämisestä.  

Meillä et jää paikoillesi. Pääset vaikuttamaan tulevaisuuden energiaratkaisuihin ja olet mukana luomassa parempaa maailmaa!


Lähetä hakemuksesi 1.12.2019 mennessä oheisen linkin kautta:

https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?b375cc0f&lang=fi-FI

Mikäli sinulla herää kysymyksiä liittyen tehtävään tai rekrytointiprosessiin, ota yhteyttä markkinointipäällikkö Rebekka Teerijokeen, rebekka.teerijoki@adven.com, +358 50 386 3030.

Advenilla pidämme monimuotoisuutta tärkeänä ja arvostamme yrityksellemme saatuja hyötyjä pyrkiessämme sukupuolten, etnisten taustojen ja kulttuurisen monimuotoisuuden tasa-arvoon.