(Poistunut julkaisusta)

Markkinoinnin harjoittelija
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt.

Haemme nyt Helsingin toimipisteellemme markkinoinnin harjoittelijaa.

Etsimme harjoitteluun opintojen loppusuoralla olevaa henkilöä. Työharjoittelu sopii esimerkiksi AMK-opiskelijalle, jonka opintoihin sisältyy 4-6kk työharjoittelu. Harjoittelun päätyttyä on mahdollisuus jatkaa työntekoa yrityksessämme osa- tai kokoaikaisesti. Opinnäytetyön tekeminen meille onnistuu myös.

Tehtävissäsi osallistut sisällön tuottamiseen esimerkiksi työpaikkailmoitusten ja markkinointimateriaalien kohdalla. Sisällön tuottaminen toteutuu niin erilaisten tekstien kuin videoidenkin muodossa. Pääset ideoimaan ja toteuttamaan erilaisia kampanjoita sekä markkinointiin että tapahtumiin liittyen.

Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta ja kykyä omaksua nopeasti uusia asioita. Olet luova ja innovatiivinen osaaja, joka nauttii sisällön tuottamisesta ja uusien ideoiden luomisesta. Sinulla on hyvä tietotekninen osaaminen ja pystyt kirjoittamaan monipuolisia luovia tekstejä. Omaat hyvän paineensietokyvyn ja kykenet hallitsemaan ajankäyttöäsi. Eduksi katsomme aiemman kokemuksen tai harrastuneisuuden valokuvaamisesta ja/tai videoiden tuottamisesta.

Tarjoamme sinulle monipuolisen harjoittelujakson, mahdollisuuden toteuttaa ideoitasi sekä loistavan työyhteisön. Toimit osana markkinointitiimiä ja lisäksi tukenasi on koko Helsingin toimiston tiimi. Maksamme harjoittelusta pienen korvauksen 400€/kk.

12 vuoden aikana meillä on ollut 26 harjoittelijaa eri toimipisteissämme. 23 heistä on jatkanut harjoittelun päätyttyä työtä WorkPowerilla osa- tai kokoaikaisesti. Moni heistä on meillä edelleen töissä, osalle WorkPowerin kokemus on avannut mielenkiintoisia ovia urakehitykselle. 

Mikäli kiinnostuit harjoittelupaikasta, täytä hakemus 25.11 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tarvittaessa:

HR-konsultti Mari Uusluoto 050 436 5452, mari.uusluoto@workpower.fi
HR-koordinaattori Erica Ollikainen 040 630 8101, erica.ollikainen@workpower.fi